Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kedysi žiaril ako Gladiátor, dnes šokuje vzhľadom: Hviezdny fešák zmenený na nepoznanie!

Russell Crowe sa v priebehu rokov výrazne zmenil. Zobraziť galériu (7)
Russell Crowe sa v priebehu rokov výrazne zmenil.

SYDNEY – Čo to so sebou porobil?! Keď sa povie Russell Crowe (50), hádam každý si vybaví film Gladiátor, v ktorom obľúbený herec stvárnil ústrednú postavu. Od nakrúcania ubehlo dnes už pätnásť rokov, čo sa výrazne odrazilo aj na umelcovom zovňajšku. Po svaloch niet už ani stopy a niekdajší hollywoodsky fešák desí pribratým telom a zanedbaným vzhľadom.

To snáď ani nie je on! Ak by ste v súčasnosti stretli na ulici hviezdu oscarového filmu Gladiátor, zrejme by ste okolo neho prešli bez povšimnutia. Russell Crowe dnes totiž viac ako hviezdneho sympaťáka pripomína zanedbaného vlasatého päťdesiatnika bez štipky šarmu. Paparazzi ho najnovšie nafotili v austrálskej krčme, kde si v spoločnosti kamaráta doprial pivo a cigaretku.

Russell oslávi už o pár dní 51. narodeniny, a tak je celkom pochopiteľné, že sa jeho zovňajšok zmenil. Nielen v šoubiznise, ale na každom rohu dnes však nájdete päťdesiatnikov, ktorí o seba dbajú a robia všetko preto, aby vyzerali mladistvo. Samozrejmosťou sú tiež štýlové outfity vyskladané podľa najnovší trendov.

Predstaviteľ hviezdneho Gladiátora však o svoj zovňajšok píliš nedbá. V porovnaní s minulosťou značne pribral a stratil akýkoľvek šarm. Dlhé neumyté vlasy zopnuté do chvosta v sprievode neupravenej brady totiž predstavujú kombináciu, ktorá sa páči hádam máloktorej žene. 


Pozrite si tiež: Vypasený Russelle Crowe: Z mocného gladiátora sa stal pupkáč!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu