Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas oscarovej herečky: Stačilo málo a...

Helen Mirren mala v úzkych šatách problém s rovnováhou. Zobraziť galériu (8)
Helen Mirren mala v úzkych šatách problém s rovnováhou.

BERLÍN - ... spadla by na zem ako hnilá hruška! Aktuálny 65. ročník filmového festivalu Berlinale poctila svojou prítomnosťou aj herečka Helen Mirren (69). Oscarová umelkyňa si to na červený koberec namierila v zelenej róbe, ktorá jej narobila nemalé problémy. Vo chvíľke nepozornosti sa totiž blondínka zamotala do látky a mala čo robiť, aby udržala rovnováhu.

Hoci Helen Mirren oslávi tento rok okrúhlu sedemdesiatku, na svoj vek vôbec nevyzerá. „Kedysi som lipla na tom, ako vyzerám, oveľa viac než teraz. Myslím si, že obrovskou výhodou starnutia je to, že určité veci pre vás prestanú mať tak veľký význam,” poznamenala v jednom z rozhovorov šarmantná herečka. 

Podiel na jej mladistvom výzore majú určite aj outfity, v ktorých na spoločenských podujatiach väčšinou zažiari. Inak tomu nebolo ani na berlínskom festivale, počas ktorého bola umelkyňa stredobodom pozornosti v zelenej róbe od prestížneho módneho domu.

Strih šiat ale Helen poriadne komplikoval chôdzu. Keď kráčala po červenom koberci, stratila rovnováhu a zapotácala sa. Našťastie, neďaleko stojaci pohotový gentleman blondínke ihneď podal ruku a bol jej oporou, až kým nezdolala zradné schody.

VIDEO: Helen Mirren potrápila róba, kvôli ktorej sa takmer rozčapila na zemi. 

Helen Mirren

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu