Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hollywoodske krásky sa odviazali pred kamerou: Pozrite na najúžasnejšie prsia sveta!

Sarah Paulson označila prsia svojej kolegyne Amandy Peet za najúžasnejšie na svete. Zobraziť galériu (7)
Sarah Paulson označila prsia svojej kolegyne Amandy Peet za najúžasnejšie na svete.

LOS ANGELES – Verejná pochvala! Hoci medzi hviezdami často panuje rivalita, v šoubiznise je občas možné nájsť aj silné priateľstvá. Dôkazom sú herečky Amanda Peet (43) a Sarah Paulson (40). Mladšia z nich totiž priamo pred kamerami vykričala do sveta, že jej kolegyňa má tie najúžasnejšie vnady na svete. Prečo tak urobila?

Zaujímavou novinkou televíznej stanice HBO je seriál s názvom Togetherness. Jednu z hlavných postáv v ňom stvárňuje aj herečka Amanda Peet, ktorú si mnohí spájajú najmä so sitcomom Jack a Jill. Pre tú si tvorcovia pripravili nahé scény hneď v prvých častiach počinu.

Zábery s odhalenými prsiami rozoberal s Amandou aj redaktor E! Television. Urobil tak na nedávnej párty, kde herečke robila spoločnosť kolegyňa Sarah Paulson. Tá čitateľov vehementne presviedčala, že nový počin na HBO si určite musia pozrieť. „Amanda vyzerá skutočne veľmi dobre. A keď si ten seriál nenaladíte, neuvidíte tie najúžasnejšie prsia sveta,” poznamenala so smiechom blondínka, pričom svoju kamarátku priviedla do rozpakov. „Jej prsia sú naozaj skvelé. Bradavky nie sú príliš veľké, čo je podľa mňa dobré,” pokračovala v rozprávaní.

Samotná Peet bola vo svojich vyjadreniach o čosi zdržanlivejšia. „Myslím, že je potrebné zachovať si určitý nadhľad, keď sa chystáte vyzliecť pred kamerami ako 43 ročná a vaše prsia dojčili dve deti. Inak je to hrozná tragédia,” poznamenala so smiechom brunetka, ktorá sa za svoje vnady hanbiť nemusí. Čo poviete?!

Amanda Peet v seriáli odhalila svoje prsia.
Zobraziť galériu (7)
Amanda Peet v seriáli odhalila svoje prsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu