Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyžitej herečke hyzdí tvár megahnus: Chúďa, nedokázala to ani zakryť!

Tvár Melanie Griffith Zobraziť galériu (6)
Tvár Melanie Griffith "zdobí" škaredá vyrážka.

BEVERLY HILLS – No už len to jej chýbalo! O Melanie Griffith (57) sa nedá povedať, že by bola nejaká krásavica. Tvár herečky je totiž poznačená rokmi bujarého spôsobu života. Blondínke príliš nepomohli ani plastiky či skrášľujúce zákroky. Vďaka obrovskej vyrážke na nose dnes dokonca pripomína bosorku z rozprávky.

Melanie Griffith mala kedysi šarmu na rozdávanie. Podarilo sa jej dokonca uloviť jedného z najžiadanejších krásavcov Hollywoodu – Antonia Banderasa. Blondínka však so svojím zovňajškom príliš spokojná nebola. Celkom intenzívne preto podstupovala rôzne skrášľujúce zákroky a vylepšenia. Pošramotená bola i jej psychika. Herečka dlhodobo bojovala so závislosťou od alkoholu a liekov.

Dnes má Melanie tri roky do okrúhlej šesťdesiatky, no v porovnaní s rovesníčkami vyzerá oveľa staršie. Celkový dojem nezachráni ani štíhla postava, ktorou by blondínka mohla konkurovať mladším ročníkom. O krivky sa herečka vzorne stará. Aj pred pár dňami ju americkí novinári nafotili, ako opúšťa známe fitko.

Bývalá manželka Antonia Banderasa však nepútala pozornosť po cvičení len obtiahnutými legínami, ale aj zohyzdenou tvárou. Na nose jej totiž svietila obrovská vyrážka, ktorú sa Melanie ani nesnažila nijako zakryť. Napokon, asi by to bolo aj nemožné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu