Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kontroverzná Češka sa vykŕmila do GRAND rozmerov: Snáď sa nebude fotiť nahá!

Charlotte Štiková výrazne pribrala. Zobraziť galériu (6)
Charlotte Štiková výrazne pribrala.

PRAHA - Kto je tá matróna?! V susedných Čechách nájdete v šoubiznise okrem uznávaných umelcov aj viacero exotov. Za zmienku určite stojí svojská rodinka Štikovcov, ktorá je v bulvári dobre známa. V týchto dňoch sa postarala o rozruch najmladšia členka podarenej famílie - Charlotte (18). Prsnatá blondínka zásobujúca svet internetu svojimi polonahými fotkami totiž značne pribrala.

Ornella a Charlotte Štikové sú u našich západných susedov veľmi dobre známe. Prvá spomínaná sa zviditeľnila tým, že zbalila manžela moderátorky Gabriely Partyšovej. A aby toho nebolo málo, hneď s ním aj otehotnela. Jej mladšia sestrička sa usilovala zaujať verejnosť fotkami obrovských vnád, no hovorilo sa o nej, aj keď sa začiatkom roka rozišla s priateľom. To, čo táto dvojica pri ukončovaní vzťahu predvádzala, sa totiž len tak často nevidí.

Už dlhšiu dobu sa však spomínaná dievčina spoločenským podujatiam vyhýbala. A pri pohľade na ňu možno aj tušiť, prečo. Blondínka totiž výrazne pribrala. Keď sa počas tohto týždňa objavila na otvorení módneho butiku, mnohí si ju zmýlili s jej mamou.

A kým sa mladá Štiková v strave očividne neobmedzuje, staršia Ornella na svojej postavičke zapracovala. Zbavila sa totiž popôrodných kíl, ktoré ju ešte donedávna trápili. Nuž, mohla by dať Charlotte nejaké tie rady... A to ešte skôr, než ju znovu napadne fotiť sa v plavkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu