Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Miss Universe z Thajska šokovala po 50 rokoch: Veď ona vôbec nezostarla!

Apasra Hongsakula ako Miss Universe 1965 a v súčasnosti Zobraziť galériu (9)
Apasra Hongsakula ako Miss Universe 1965 a v súčasnosti (Zdroj: Facebook)

BANGKOK – Jej vzhľad vyráža dych! Keď sa Apasra Hongsakula v roku 1965 dočkala prestížneho titulu Miss Universe, takpovediac prepísala históriu. Vtedajšia sladká osemnástka sa totiž stala víťazkou súťaže krásy svetovej úrovne ako vôbec prvá zástupkyňa z Thajska. Odvtedy uplynulo už takmer päť desaťročí a tmavovláska svojím zovňajškom ohuruje ešte viac ako kedysi. Vek 67 rokov by ste jej totiž zaručene neuhádli.

Výhra v genetickej lotérií či šikovné ruky plastického chirurga? Aký elixír večnej mladosti používa Apasra Hongsakula, nevedno, no isté je, že sa jej podarilo zamaskovať stopy času naozaj obdivuhodne. Na domácej pôde ju zrejme poznajú ako nestarnúcu ikonu a tvár luxusných kozmetických prípravkov. Tento týždeň však spôsobila hotovú senzáciu aj v rámci zahraničných médií, ktoré na sociálnej sieti objavili jej fotky v rozmedzí takmer päťdesiatich rokov. Očarujúca kráľovná krásy by sa o korunku a šerpu mohla uchádzať pokojne aj dnes.

Aj keď všetky fotografie úchvatnej Miss Universe prechádzajú grafickými úpravami, stále z nej vyžaruje šmrnc a iskra dievčaťa v rozkvete. Do okrúhlej sedemdesiatky jej chýbajú iba tri roky a jej rodina sa rozrástla až na pravnúčatá. Apasra sa krátko po ukončení strednej školy vydala za prvého bratranca thajskej kráľovnej, ktorému porodila syna. Manželstvo neskôr stroskotalo, no tmavovláska aj po rozvode zostala rešpektovanou celebritou spomedzi kráľovských kruhov.

Keďže Apasra vyzerá až o desaťročia mladšie, v súvislosti s jej imidžom kolujú najrôznejšie fámy. Jednou z nich je podozrenie, že kráska podstúpila omladzujúce zákroky v celkovej hodnote až dva a pol milióna dolárov. Hovorkyňa však všetky klebety rázne poprela a uviedla, že Apasra si udržiava mladistvý vzhľad len za pomoci prírodných kúr, ktoré ponúka aj vo vlastných kúpeľoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu