Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nevídané: Vychudnutá dvojička Olsenová sa napcháva - z rúk milenca Sarkozyho!

Vychudnutá Mary-Kate Olsen sa necháva kŕmiť nezdravým jedlom z rúk staršieho snúbenca. Zobraziť galériu (14)
Vychudnutá Mary-Kate Olsen sa necháva kŕmiť nezdravým jedlom z rúk staršieho snúbenca. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Vďaka láske jej konečne začalo chutiť? O dvojičkách Ashley a Mary-Kate Olsen (28) je známe, že ich mušia váha sa dlhodobo pohybuje na najnižších číslach. Druhá zo spomínaných sestier si však po boku výrazne staršieho snúbenca dopraje aj kalorické jedlo. Olivier Sarkozy (45) svoju milovanú totiž rád nakŕmi rukami ako vlastnú dcéru.

Zamilované hrdličky si užívali v parku! Dvojičky s priezviskom Olsen sa preslávili na celom svete už takpovediac v plienkach, a preto to v období dospievania rozhodne nemali jednoduché. Obe zápasili s poruchami príjmu potravy a dodnes si udržiavajú veľmi útle krivky. Mary-Kate však očividne nepohrdne ani nezdravou pochúťkou z rýchleho občerstvenia. Tento týždeň do seba na lavičke tlačila maškrty na papierovej tácke a nechala sa obsluhovať rukami bohatého bankára.

Aj keď uhladený Olivier Sarkozy so svojou snúbenicou pripomína skôr otca a dcéru, neustále udržiava vo vzťahu romantiku. Rušný deň vo Veľkom jablku jej spestril tým, že ju pozval na kalorický obed v parku. Mary-Kate nepohrdla a napriek svojim striktným diétnym zásadám si užívala každé sústo. Nahodená v čiernych farbách a v slnečných okuliaroch nešetrila dobrou náladou. Po výdatnom obede však podišla kúsok ďalej, aby si vychutnala cigaretku.

Prominentné dvojičky majú ešte sestru Elizabeth, ktorá ich v tom hereckom svete už dávno predbehla. Mary-Kate a Ashley sa však naplno venujú už len móde, a tak zdravá rivalita medzi nimi nikdy ani nevznikla. „So svojimi sestrami nebývam a ani ma neobliekajú. Už som predsa dospelá! Ale ak potrebujem niečo na večierok alebo premiéru, zájdem do šatníka Mary-Kate. Má tam množstvo kúskov, ktoré si môžem uchmatnúť,“ nechala sa herečka počuť v jednom z rozhovorov. To, že sa jej médiá veľmi často pýtajú na sestry, jej očividne vôbec neprekáža.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu