Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladá hviezda nie je žiadna krásavica: V uliciach strašila ako mátoha!

Ashley Olsen si príliš nepotrpí na to, aby bola za krásavicu. Zobraziť galériu (7)
Ashley Olsen si príliš nepotrpí na to, aby bola za krásavicu.

NEW YORK - Akoby mala o desiatku rokov viac! Časy, keď boli Mary-Kate (29) a Ashley (29) Olsenové malými chutnými dievčatkami sú už minulosťou. Hviezdne dvojičky dnes vyzerajú akosi vyžito a keď sa objavia v spoločnosti pôsobia ako bez života. Jednu z nich nafotili paparazzi pred pár dňami v uliciach a pohľad to bol, veru, žalostný. S mokrými vlasmi a v čudných maxišatách totiž pripomínala starenu.

Väčšina hviezd šoubiznisu si dáva na svojom zovňajšku záležať a pre mnohé mladé speváčky, modelky a herečky je dokonalý imidž veľmi dôležitý. Občas sa dokonca pretekajú v tom, ktorá z nich je viac sexi a svojich fanúšikov pravidelne zásobujú provokatívnými fotkami. 


Pozrite si tiež: Roztomilé dvojičky Olsenové sa na seba viac nepodobajú: Jednu z nich zmenila plastika na nepoznanie!


Z úplne iného súdka sú známe dvojičky Mary-Kate a Ashley Olsenové. Kedysi chutné dievčatká sú dnes povestné akýmsi čudáctvom a prehnane konzervatívnym štýlom obliekania. V spoločnosti sa ukazujú zväčša v čiernej farbe a zahalé od hlavy až po päty. Na ich tvárach by ste márne hľadali mejkap a úsmev. 

V podobnom duchu bola Ashley "nahodená" aj pred pár dňami, keď na ňu narazili paparazzi. Oblečená bola v šatách po zem, v ruke mala pletenú tašku a čerešničkou na torte boli mokré vlasy. Niet pochýb, že mnohí okoloidúci mali problém v tejto mátohe spoznať niekdajšiu detskú hviezdu.

Ashley Olsen sa oblieka ako stará žena. Mokré vlasy jej na atraktivite tiež veľmi nepridali.
Zobraziť galériu (7)
Ashley Olsen sa oblieka ako stará žena. Mokré vlasy jej na atraktivite tiež veľmi nepridali.

Viac o téme: Ashley Olsen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu