Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Amerického rapera odsúdili: Pozrite, koľko si odsedí za napadnutie fanúšika!

Gucci Mane Zobraziť galériu (7)
Gucci Mane (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký rapper Gucci Mane sa v pondelok na súde v Atlante priznal k napadnutiu fanúšika, ktorý sa s ním chcel vyfotografovať. Sudca Tom Campbell ho následne poslal na tri roky do väzenia s tým, že tento trest mu bude plynúť paralelne s 39-mesačným trestom odňatia slobody za nelegálnu držbu strelných zbraní. Z neho mu začiatkom decembra dodatočne odrátali jedenásť mesiacov, ktoré 34-ročný rapper strávil vo väzbe od zatknutia do vynesenia rozsudku.

K napadnutiu nemenovaného fanúšika, ktorý je armádnym seržantom, došlo 16. marca 2013 v jednom z atlantských nočných klubov. Fanúšik vtedy prišiel do V.I.P. sekcie, kde sa jedného z ochrankárov spýtal, či by sa mohol s rapperom vyfotiť. Mane ho však v tom momente udrel sklenenou fľašou po hlave a následne z klubu odišiel. Fanúšik utrpel hlbokú tržnú ranu, ktorá si vyžiadala desať stehov. 

Gucci Mane, vlastným menom Radric Davis, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005, keď vydal debutový album Trap House. Nasledovali štúdiovky Hard To Kill (2006), Trap-A-Thon (2007), Back To The Trap House (2007), Murder Was The Case (2009), The State Vs. Radric Davis (2009), The Appeal: Georgia's Most Wanted (2010), Trap House III (2013), The State vs. Radric Davis II: The Caged Bird Sings (2013), Trap House 4 (2014), The Oddfather (2014) a Gucci Vs Guwop (2014). Okrem hudby je však známy aj početnými problémami so zákonom, pre ktoré už niekoľkokrát skončil za mrežami. V roku 2011 ho napríklad odsúdili na šesť mesiacov väzenia za vyhodenie ženy z idúceho auta. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu