Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bolesť herečky Vášáryovej: Roky psychického aj fyzického týrania!

Emília Vášáryová si pri žiarlivom manželovi vytrpela svoje. Zobraziť galériu (4)
Emília Vášáryová si pri žiarlivom manželovi vytrpela svoje.

BRATISLAVA - Emília Vášáryová (72) minulý rok prišla o manžela Milana Čorbu (†72), na ktorého stále s láskou spomína. Nie každý však vie, že herečka už predtým raz vydatá bola. Svadbu s ortopédom Ivanom Horským vystrojila len po trojtýždňovej známosti. A čoskoro to bohužiaľ aj oľutovala.

Krásnu Emíliu Vášáryovú kedysi tajne zbožňovali mnohí herci. Ona sa však pobláznila do športového lekára, ortopéda Ivana Horského. Dôkazom spontánnej zamilovanosti môže byť aj fakt, že svadba sa konala už po troch týždňoch od zoznámenia. „Keď som sa prvý raz vydávala, môj otec mi na to povedal iba: Bolo krave dobre, čo je maďarský variant slovenského: Bolo somárovi dobre, išiel na ľad tancovať a zlomil si nohu,” prezradila po rokoch umelkyňa v knihe Emília V a tí druhí.

Bohužiaľ, čoskoro prišla na to, že sa naozaj unáhlila. Manželstvo bolo totiž plné žiarlivostných scén a psychického nátlaku. Pamätníci z tých čias dokonca tvrdia, že nechýbali ani facky a bitka. Vášáryová vo zväzku s despotickým mužom vydržala sedem rokov. Rozvod sa ťahal pomerne dlho, Emília sa oslobodila až po šestnástich pojednávaniach. 

Manželstvo s lekárom, s ktorým má jedného syna, súd oficiálne ukončil až v dobe, kedy už herečka čakala dieťa s Milanom Čorbom. Kostýmový výtvarník sa nakoniec stal mužom jej života. V láske spolu prežili viac ako 30 rokov až do jeho minuloročnej smrti

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu