Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pikantné medové týždne? Prominentná „novomanželka“ už opeká holé prsia!

Sofia Wellesley zrejme dotiahla snúbenca Jamesa Blunta do manželského chomúta. Na jachte si včera opaľovala nahé prednosti. Zobraziť galériu (10)
Sofia Wellesley zrejme dotiahla snúbenca Jamesa Blunta do manželského chomúta. Na jachte si včera opaľovala nahé prednosti. (Zdroj: profimedia.sk)

IBIZA – Vychutnávajú si nerušenú romantiku! Len pred niekoľkými dňami svet obletela správa, že britský spevák James Blunt (40) si povedal oficiálne „áno“ so svojou milovanou snúbenicou Sofiou Wellesley. Svadbu síce ani jeden z dvojice nepotvrdil, no všetko nasvedčuje tomu, že sú naozaj svoji. Vyrazili totiž za oddychom na Ibizu, kde plavovláska bez ostychu vystavila nahé vnady.

Užíva si privilégiá novopečenej pani Bluntovej? Aj keď James Blunt na španielskom ostrove oddychuje s rodinnou pravidelne už od detstva, tentoraz má na pracovnú pauzu špeciálny dôvod. V kuloároch sa totiž rozšírila fáma, že si v priestoroch malebnej kaplnky na Mallorke vzal za manželku očarujúcu polovičku Sofiu Wellesley. Prominentná dvojica spolu začala randiť v roku 2012 a pred niekoľkými mesiacmi sa v čase Vianoc zasnúbila. Sobáš bol tak podľa okolia takpovediac na spadnutie.

Je teda celkom možné, že hrdličky si vychutnávajú spoločné chvíle strávené na jachte, aby spolu náležite oslávili vstup do manželského života. Spevák pritom ani nemôže mať pôsobivejší a viac sexi výhľad. Jeho krásna blondínka totiž odložila vrchný diel plaviek a opaľovala sa tak, aby jej na hrudníku nezostali žiadne biele miesta. Svoje prednosti vystavila slnečným lúčom v podobe, v akej jej ich stvorila príroda.

James je do Sofie zamilovaný až po uši, čo potvrdil vo viacerých rozhovoroch. „Na to, aby niekto dokázal vychádzať s niekým, kto robí v hudbe, je potrebná silná osobnosť. Je to ťažké, keď ste s niekým a stanete sa súčasťou rečí len preto, že vás uvidia, ako stojíte vedľa niekoho iného. Som šťastný, že ju mám,“ nešetril chválou sympatický spevák. Absolventka právnickej univerzity tak zrejme nebude patriť medzi príliš žiarlivé typy. Či si však Jamesa stihla poistiť obrúčkou, isté nie je. Niektoré zdroje totiž uvádzajú, že k obradu ešte len dôjde budúci týždeň – v piatok 19. septembra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu