Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Silikónová opacha strašila v bikinách: Chcela byť sexi, ale toto je fakt na odpis!

Angelique Morgan sa chcela pochváliť postavičkou v bikinách, no výsledný efekt je pre početné plastiky čistou katastrofou. Zobraziť galériu (4)
Angelique Morgan sa chcela pochváliť postavičkou v bikinách, no výsledný efekt je pre početné plastiky čistou katastrofou. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Tá musí mať o sebe naozaj vysokú mienku! Aj keď Angelique Morgan (39) ešte ani neprekročila prah štyridsiatky, jej telo pripomína výstavnú sieň spackaných plastík. Odvážna plavovláska pritom srší sebavedomím a bez mihnutia oka sa vyzlečie aj v parku v centre britskej metropoly. Čo i len štipku sexepílu by ste však od nej čakali márne.

Tá sa teda doriadila! Hoci zákroky u plastického chirurga podstupuje takmer každá hviezda, ktorá sa blysla za veľkou mlákou, Angelique Morgan dotiahla svoj zovňajšok do nevábneho extrému. Rodáčka z Francúzska si totiž nechala vylepšiť všetko od napumpovaných pier, cez plastiku nosa a poprsia až po liposukciu brucha. Výsledok? V bikinách viac než sexi kočku pripomína preplastikovanú príšeru za zenitom.

Blondínka prezývaná Frenchy sa pred desaťročím presťahovala do Las Vegas, kde dva roky vystupovala ako exotická tanečnica. Ako to však v prípade mnohých dievčat túžiacich po sláve býva, nakoniec zakotvila v pornopriemysle a nakrútila zopár snímok pre dospelých. Za ten čas sa pod rukami chirurgov zmenila na nepoznanie. Chuť obnažovať sa pred kamerami jej však zabezpečila miestenku do britskej verzie šou Big Brother.

Angelique sa v spomínanom programe ohriala celkovo 17 dní, no začiatkom septembra dostala padáka. V Londýne však nezaháľa a vo voľnom čase sa venuje aspoň foteniu. Tento týždeň si vytvorila piknikovú atmosféru v parku, kde sa bez ostychu vyzliekla do bikín. Jej telo si síce ešte ani neužilo zrelý vek, no vyzerá, akoby malo najlepšie časy za sebou. A čo vyumelkovaná celebrita hovorí na svoj nedávny neúspech? „Som nahnevaná, pretože som chcela vyhrať. Radšej pôjdem domov preto, kto som, akoby som mala zostať preto, kým nie som,“ vyjadrila svoje sklamanie po vypadnutí zo súťaže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu