Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brutálne sexi Jessica Alba rozpálila pláž: Pozrite na jej hriešne telo bez retuše!

Sexi Jessica Alba v bikinách ruka v ruke s manželom Zobraziť galériu (7)
Sexi Jessica Alba v bikinách ruka v ruke s manželom (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – Má čo ukázať! Ak by Hollywood vyhlásil súťaž o najsexi mamičku všetkých čias, v prvých priečkach by zaručene nechýbala práve očarujúca Jessica Alba (33). Ani tá sa síce na stránkach magazínov nevyhýba retuši, no v realite svojich fanúšikov nikdy nesklame. Pozrite si jej bezchybné krivky, ktoré vystavila na mexickej pláži v úsporných bikinách. Jej prirodzená krása doslova berie dych.

Stále prekvitá krásou! Hoci sa Jessica Alba už dávnejšie stiahla z výslnia hereckého neba na materskú dovolenku, momentálne slávi veľký návrat do sveta pozlátky a kamier. V nabitom pracovnom diári si však našla priestor, aby s celou rodinkou zamierila do slnečného a vyhriateho Mexika. Niet pochýb, že medzičasom už nachytala bronz a dosýta si oddýchla, no na svoje si tentoraz prišli aj dovolenkári naokolo a v neposlednom rade paparazzi.

Jessica si vychutnávala morské vlny v čiernobielych bikinách so zvieracou potlačou. Vrchný diel neistili žiadne ramienka, no pravdou je, že krásna herečka žiadnu oporu ani nepotrebuje. Na pláži sa predvádzala s ukážkovou postavičkou ako lusk, ktorú najviac obdivoval manžel Cash Warren. Niet sa čo čudovať, že svoju úchvatnú polovičku vzal za ruku a romanticky si ju viedol po pobreží.

Dvojnásobnú mamičku momentálne obletujú médiá aj vďaka pokračovaniu snímky Sin City, v ktorom sa Jessica odhodlala na odvážnejšie scény v úlohe striptérky. „Aj ja mám temnú stránku a Sin City je mojou poriadnou temnou stránkou. Je tam viac tanca, ale to tancovanie je s príbehom úzko prepojené,“ vysvetlila v istom televíznom rozhovore. Jessica je síce vychovaná v prísnej katolíckej viere a zbytočne sa neodhaľuje, no jej skalní obdivovatelia sa očividne majú na čo tešiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu