Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexi Kurkovú zradil vietor rovno na ulici: Sukňa išla hore, holý zadok von!

Karolína Kurková v príliš krátkych šatách vďaka vetru odhalila svoj výstavný zadok. Zobraziť galériu (12)
Karolína Kurková v príliš krátkych šatách vďaka vetru odhalila svoj výstavný zadok. (Zdroj: profimedia.sk)

IBIZA – Pikantný trapas! Keďže Karolína Kurková (30) patrí k modelkám s mimoriadne štíhlymi a dlhými nohami, krátke outfity sa stali jej obľúbenou garderóbou aj mimo prehliadkových mól. Sexi Češka však naposledy vďaka minišatám narobila poriadny rozruch. Vo víre vetra nechtiac predviedla obnažený zadoček.

Chybička sa našla! Ženskosť, rafinovanosť aj živočíšny sexepíl – to sú prívlastky, ktoré sa s dlhonohou Karolínou Kurkovou spájajú všade, kde sa objaví. Inak tomu nebolo ani pri otváraní butiku módneho domu Giusseppe Zanotti Design, ktorý zároveň oslavoval svoje 20. narodeniny. Supermodelka s rodiskom u našich českých bratov nemohla chýbať, no postarala sa o šteklivú nehodu. Vďaka ľahkému vánku ukázala na Ibize aj to, čo nosí pod sukňou.

Karolína na slávnostné podujatie zvolila mimoriadne krátke kokteilové šaty čiernej farby s dlhými rukávmi a výrazným opaskom. Tie si však cez víkend nikto z hostí príliš nevšímal. Oveľa viac totiž všetkých, vrátane paparazzov, zaujalo to, čo vykuklo spod nadvihnutej látky. Zvodná blondínka doplatila na efekt slávnej Marilyn Monroe a nechtiac predviedla odhalené pozadie.

Aj keď v súčasnosti si Karolína svoju postavu nevie vynachváliť, v minulosti tomu tak nebolo. Práve naopak, v období dospievania sa za seba vyslovene hanbila. „Bola som vyššia ako chlapci. Nosila som nohavice, aby sa nepozerali na moje nohy. Priťahovala som veľkú pozornosť, ale nie v dobrom zmysle. A mala som tieto veľké zuby, tak som sa nikdy neusmievala. Nebola som so svojím telom spokojná,“ priznala sa krásna Češka v dávnejšom rozhovore. Už ako sladká sedemnástka však všetky komplexy hodila za hlavu a dnes jej sebavedomie nenaštrbí ani nadvihnutá sukňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu