Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prsnaté sexbomby ako tínedžerky: Uf, jedna väčšia katastrofa ako druhá!

Dámy, ktoré sa vo svete šoubiznisu zviditeľnili najmä kyprým poprsím, v minulosti príliš neohúrili. Zobraziť galériu (24)
Dámy, ktoré sa vo svete šoubiznisu zviditeľnili najmä kyprým poprsím, v minulosti príliš neohúrili.

LOS ANGELES – Neboli to žiadne vychýrená krásavice! Hoci dnes im pri nohách leží celý svet a ich bujné prednosti obdivujú zástupy fanúšikov, v čase dospievania patrili medzi škaredé káčatká. Reč je o celebritách, ktorým k sláve dopomohli najmä ruky plastických chirurgov. Na fotkách spred niekoľkých rokov by ste ich zaručene nespoznali.

Umelé riasy, umelé nechty, predĺžené a odfarbené vlasy, no predovšetkým kilogramy silikónu. To všetko potrebovala glamour modelka Nicole Austin prezývaná Coco, aby megazadkom a poprsím XXL mohla predvádzať spodnú bielizeň. Kedysi však ako sivá myš mohla o podobnej kariére iba snívať.

Nicole Austin pred rokmi
Zobraziť galériu (24)

Obrovskou premenou si na klinikách krásy prešla vyhasínajúca hviezda Katie Price s prezývkou Jordan. Ako manželka speváka Petra Andrého sa tešila obrovskej popularite, no po rozvode a sérií škandálov už o ňu pomaly nikto ani nezakopne. To platilo aj v prípade, keď ju nikto nepoznal, mala kučeravé vlasy a zubatý úsmev.

Katie Price ako tínedžerka
Zobraziť galériu (24)

S rovnakým hendikepom ako Katie bojovala aj jej britská kolegyňa Kelly Brook. Tá svoje krivky medzičasom prepožičala množstvu reklamných kampaní a niekoľkým snímkam. V čase dospievania však na fotkách pôsobila ako vyplašený zajac.

Kelly Brook ako mladé
Zobraziť galériu (24)

Hviezdou svetového formátu, ktorá pomoc v podobe silikónových implantátov nikdy nepotrebovala, je speváčka Katy Perry. Tá dnes už zvykne voliť menej výstredné outfity, no v začiatkoch kariéry jej kypré vnady doslova vypadávali z výstrihu. Nedávno sa dokonca podelila o fotku z čias, keď mala len 14 alebo 15 rokov (sama si presne nepamätá). Prirodzene väčšie poprsie sa jej črtalo už vtedy, no jej tvár ako z katalógu nepôsobí. Skôr naopak.

Katy Perry v čase
Zobraziť galériu (24)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu