Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Perverzná hviezda v akcii: Priamo na pódiu obcovala s mužským prirodzením!

Miley Cyrus šokovala perverznosťami s nafukovacím mužským prirodzením. Zobraziť galériu (15)
Miley Cyrus šokovala perverznosťami s nafukovacím mužským prirodzením. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Prekročila všetky medze! Hoci Miley Cyrus (21) ešte donedávna zápasila s vážnymi zdravotnými problémami, už je opäť vo forme a poburuje viac než kedykoľvek predtým. Piatkové vystúpenie totiž okorenila priam nemorálnym spôsobom. Pred zrakmi tínedžerským fanúšikov laškovala s mužským pohlavným údom.

Jej koncerty nemajú obdobu! Aj keď sa Miley Cyrus nedávno podrobila hospitalizácii v nemocnici a zopár svojich živých hudobných šou zrušila, v súčasnosti už znova zarezáva na javisku. Počas piatkovej noci však prívržencov svojej hudby počastovala v skutku nevšedným číslom, nad ktorým zostáva rozum stáť. Všetko odštartovala nafukovacia figurína muža, na ktorej speváčku zaujalo predovšetkým prirodzenie. Nemravnosti však mali aj ďalšie pokračovanie.

Miley sa najskôr dosýta vyobtierala o svojho gumeného spoločníka a hneď potom v perverznostiach pritvrdila. Na pódium totiž dotiahla aj obrovský nafukovací penis, s ktorým predvádzala neslušné gestá. Po celý čas jej rozkrok ledva prekrývalo body s vysokým vykrojením. Ktovie, čo by na takéto necudné správanie povedali rodičia maloletých detí, pre ktoré je krátkovlasá blondínka ešte stále vzorom.

Ak ste zvedaví, čo bývalá Disney hviezda takýmito neprimeranými excesmi vlastne sledovala, potom vedzte, že v skutočnosti podporovala všetkých homosexuálov. „V celom svojom živote som nevidela viac gayov. Keď idem do Londýna, o tom to je. Mám pocit, že sú oveľa otvorenejší ako v Amerike, kde sa cítia ako v pasci,“ vysvetlila Miley v interview pre Bang Showbiz. Vzhľadom na to, že hudobná hviezda za veľkou mlákou len nedávno dosiahla plnoletosť, v budúcnosti sa od nej môžeme dočkať naozaj kadejakých prekvapení.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu