Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Takto vyzerá 40-tka po troch deťoch? Češka Herzigová uchvátila krásou!

Štyridsiatnička Eva Herzigová oslnila svojou krásou a štíhlou postavou v reklamnej kampani. Zobraziť galériu (5)
Štyridsiatnička Eva Herzigová oslnila svojou krásou a štíhlou postavou v reklamnej kampani. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK – Stále na to má! Hoci v jej veku už mnohé rovesníčky pomýšľajú na definitívne ukončenie modelingovej kariéry, oslnivá rodáčka od našich českých susedov na to nemá najmenší dôvod. Eva Herzigová (40) svoju tvár a krivky prepožičala vychytenému módnemu domu a výslednými zábermi doslova vyráža dych.

Do starého železa zďaleka nepatrí! Aj keď sa mnohé manekýnky po prekročení prahu štyridsiatky venujú svojej profesii už len príležitostne, Eva Herzigová na odchod do včasného dôchodku ešte rozhodne pomýšľať nemusí. Stačí sa pozrieť, s akým ženských pôvabom sa zhostila čerstvej reklamnej pre luxusnú značku Dior. S ľahkosťou a prirodzeným šarmom nechala vyniknúť nielen svojej tvári ale aj ukážkovým krivkám.

Aby pred objektívom a kamerami vynikla Evina dokonalá pleť, vizážistky sa zaobišli bez nánosov očných tieňov či výrazného rúžu. Plavovláske štylisti navyše vybrali outfit s odhalenými ramenami, ktorý podčiarkoval jej neuveriteľnú štíhlosť. Prominentná Češka v apríli minulého roka síce priviedla na svet už tretieho syna, no akékoľvek stopy po pôrode by ste na jej postavičke ako lusk hľadali márne.

Štyridsiatnička Eva Herzigová oslnila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Napriek tomu, že Eva stále pôsobí mimoriadne sviežo, k svojmu ukážkovému zovňajšku pomoc plastických chirurgov rozhodne nepotrebuje. „Kozmetická chirurgia sa na môj vkus využíva v prehnanej miere. Ľudia si neuvedomujú, ako neprirodzene vyzerajú. Ja sa nesnažím vyzerať ako niekto iný. Ako plynie čas, uvedomujem si, že som spokojná taká, aká som,“ vysvetlila trojnásobná mamička v nedávnom rozhovore pre Daily Mail. Dúfajme, že manekýnke tento postoj vydrží aj do budúcna a pribúdajúce roky bude naďalej prijímať s gráciou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu