Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Talianska venuša (46) si trúfla na tangáče: Namiesto sexi zadku samá celulitída!

Valeria Marini sa v bikinách stále odhaľuje viac než dosť, no s pomarančovou kožou už veľa vody nenamúti. Zobraziť galériu (3)
Valeria Marini sa v bikinách stále odhaľuje viac než dosť, no s pomarančovou kožou už veľa vody nenamúti. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Stará chcela mladou byť! Hoci si Valeria Marini aj v zrelom veku udržiava štíhlu figúru, na minimalistické bikiny s odhaleným pozadím by už mala radšej zabudnúť. Jej kritické partie totiž nezachráni ani plastiková tvár či umelé poprsie. Talianska celebrita napriek mnohým vylepšeniam tento týždeň predvádzala zadok a stehná obrastené celulitídou.

Už to nie ja taká cica ako kedysi! Zatiaľ čo v našich končinách meno Valeria Marini nepredstavuje príliš zvučný pojem, na domácej talianskej pôde patrí odvážnej modelke, herečke a módnej dizajnérke. Vyzliekanie pred objektívom či kamerou jej síce nikdy nebolo cudzie, no pred blížiacou sa päťdesiatkou by mala pretŕčanie svojho tela už prehodnotiť. Nedávno si totiž odskočila za slnečnými lúčmi na vyhriatu Floridu, kde sa jej ochabnuté pozadie neblyslo práve v najlepšom svetle.

Mnohé jej kolegyne z brandže si už provokatívne bikiny zvyknú radšej odpustiť, no Valeriu chuť predvádzať sa očividne ešte neopustila. Na pláž preto zamierila v zlatých kúskoch na kúpanie, pričom spodný diel so strihom tango odhalil viac, než bolo treba. Vyumelkovaná hviezda spredu ochotne vystavovala silikóny aj kačacie pery, no pri pohľade zozadu paparazzi odišli s úlovkom nevábnej pomarančovej kože.

Po tom, čo sa svojrázna blondínka presadila vo svete kinematografie, rozhodla sa zavítať na trh s vlastnou kolekciou dámskej konfekcie. Navrhovaniu sa venuje už viac než desaťročie a popritom sa stihla zviditeľniť v reality šou s príznačným názvom Reality Circus. V prítomnosti zástupcov médií sa stále cíti ako doma, no čerstvé fotky z dovolenky ju asi príliš nepotešia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu