Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovská bolesť Jaruš zo Slunce, seno, erotika: Cukrovka ju pripravila o obe nohy!

Jaroslava Hanušová Zobraziť galériu (2)
Jaroslava Hanušová

PRAHA – Šok tesne pred Vianocami! Jaroslava Hanušová (64), ktorú televízni diváci poznajú najmä ako Jaruš z komédie Slunce, seno, erotika, prišla podľa informácií portálu Blesk.cz v decembri aj o pravú nohu. Túto smutnú správu serveru potvrdil Jiří Lábus (63), herecký kolega a dobrý priateľ Hanušovej.

Ľavú nohu herečke amputovali v októbri, píše ďalej Blesk. Hanušovú teda ťažká cukrovka behom krátkeho obdobia pripravila o obe dolné končatiny a úplne odkázala na invalidný vozík. Jedinou útechou pre hviezdu, známu napríklad z estrády Možno príde aj kúzelník, mohli byť vianočné sviatky, ktoré herečka strávila doma. „Bol som tam za ňou,“ vyjadril sa Lábus pre Blesk.cz. „Nikoho ani vo sne nenapadlo, že by sa tragédia mohla opakovať.“

K amputácii pravej nohy došlo niekoľko dní po 12. decembri, kedy Jiří Lábus a Petr Čtvrtníček usporiadali charitatívnu akciu, ktorej účelom bolo zabezpečenie invalidného vozíka pre Hanušovú. Herečka mala z výsledku dražby, na ktorej sa vyzbieralo približne 130 tisíc korún českých, veľkú radosť, prezradila nedávno herečkina dcéra Klára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu