Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Vychrtlina z Prcičiek v bikinách: Silikóny nič moc, brucho zošúverené!

Tara Reid v bikinách už veľa sexepílu nevyžaruje, práve naopak. Zobraziť galériu (11)
Tara Reid v bikinách už veľa sexepílu nevyžaruje, práve naopak. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Anorexia si u nej pýta krutú daň! Hoci Tara Reid (38) ešte pred niekoľkými rokmi stelesňovala hollywoodsky sexsymbol, dnes pohľad na jej vychudnutú figúru naháňa hrôzu. Herečka sa cez víkend vyzliekla do bikín, no mužských priaznivcov rozhodne nepotešila. S nulovými zásobami tuku jej ochabli všetky ženské zbrane, veď posúďte sami.

Vyzerá čoraz horšie! To, že Tara Reid dávnejšie podľahla nebezpečnému trendu mušej váhy, nie je nijakým tajomstvom. Už koncom augusta sme vás na Topkách informovali, že blondínka v neónových bikinách pripomínala kostlivca a taká vyziabnutá nebola snáď ani v tínedžerskom veku. Odvtedy sa u nej zmenilo jediné: herečka potrebuje čoraz kvalitnejšiu oporu.

Tara si užívala slnečnú nedeľu na miamskej pláži, kde neváhala nahodiť dvojdielne plavky. Vystužený vrchný diel síce udržal jej prednosti na uzde, no tie už majú od lákadla z titulnej strany pánskych magazínov na míle ďaleko. Ešte horšie dopadlo herečkino ochabnuté brucho. Kvôli dlhodobému hladovaniu sa Tare zošúverila koža, akoby mala o minimálne desať rokov viac.

Hviezda snímok s originálnym názvom American Pie si prímorský vánok nevychutnávala sama. Spoločnosť jej robilo zopár kamarátok ako aj súčasný milenec Erez Eisen. Ten svojej láske ako obed objednal pizzu, ktorou Tara na počudovanie striehnucich paparazzov nepohrdla. Prečo teda vyzerá ako vycivený vešiak na šaty, zrejme tuší iba ona sama. Aj svojmu miláčikovi by zaručene ulahodila viac, ak by pribrala zopár kíl a zaoblila sa v tých správnych partiách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu