Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Modelka XL dobýja svet módy: Cez boky až 120 cm, ale krásou vyráža dych!

Tara Lynn dostala do vienka objemnejšiu figúru, no vďaka nej a nádhernej tvári žne jeden úspech za druhým. Zobraziť galériu (5)
Tara Lynn dostala do vienka objemnejšiu figúru, no vďaka nej a nádhernej tvári žne jeden úspech za druhým. (Zdroj: Elle)

SEATTLE – Aj dámy s väčšou konfekčnou veľkosťou dokážu očariť! V duchu tohto hesla si úspešnú kariéru vybudovala kráska menom Tara Lynn, ktorá sa s kilami navyše prepracovala na titulné strany renomovaných časopisov. Za široké boky či obliny v kritických partiách sa totiž vonkoncom nehanbí. Dostala by svojou krásou aj vás?

Krivky objemnejšej venuše a tvár anjela! Takýmito ženskými zbraňami sa pýši Tara Lynn, ktorá má od ideálnych mier na míle ďaleko. Agentúry totiž oslovuje číslami 96-86-120 a konfekčnou veľkosťou 44. Zdá sa vám to priveľa? Nedávno sa objavila na titulnej strane španielskej verzie magazínu Elle a o obdivovateľov rozhodne núdzu nemá. Rovnaký časopis ju totiž prizval k spolupráci aj vo Francúzsku a záujem v minulosti prejavila talianska módna biblia Vogue Italia.

Tara mužských fanúšikov už na prvý pohľad zaujme predovšetkým súmernou tvárou, zmyselne plnými perami a veľkými očami. Čo sa týka korpulentnejšej postavy, samotná Tara si dobre uvedomuje, prečo dizajnéri na mólach uprednostňujú dievčatá vychudnuté na kosť: „Je ťažké dosiahnuť, aby oblečenie vyzeralo dobre na veľkých ženách. Čím viac je tuku na tele, tým je tvar samotného tela pohyblivejší.“

Hoci vyzdvihnutie krásy modeliek veľkosti XL nepatrí k jednoduchým úlohám, podľa úspešnej brunetky by podobné dámy v šoubiznise chýbať nemali: „Je to skvelé, lebo ľudia vidia diverzitu v reklame a necítia tlak, že sa musia vtesnať do nejakej formy.“ Nemalú radosť podľa Tariných slov zároveň majú umelci za objektívom: „Dostávame titulné strany a skvelé editoriály a chcú s nami fotiť úžasní fotografi. Sú nadšení, keď vidia, čo robíme a zachytávajú naše telá.“ Otáznym teda zostáva len to, či veľkosť 44 lahodí nielen z pohľadu estetiky, ale najmä zdravia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu