Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Top plastiková príšera Hollywoodu? Na túto sa veľa herečiek nechytá!

Lara Flynn Boyle svoju posadnutosť plastickými operáciami ťahá hrôzostrašným smerom. Zobraziť galériu (8)
Lara Flynn Boyle svoju posadnutosť plastickými operáciami ťahá hrôzostrašným smerom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Mieri za smutným prvenstvom? Hoci Lara Flynn Boyle (43) kedysi patrila k očarujúcim herečkám, dnes sa na seba absolútne nepodobá. Pred pár dňami vyrazila na nákupy v tmavých okuliaroch, no paparazzi jej zdeformovanú tvár predsa len odhalili. Takýto odstrašujúci príklad plastickej chirurgie v Hollywoode len tak nenájdete.

Pohľad na ňu naháňa hrôzu! Aj keď  Lara Flynn Boyle dostala do vienka závideniahodnú genetickú výbavu, tú pod rukami plastických chirurgov celkom premrhala. To, koľko invazívnych zákrokov vlastne podstúpila, tuší iba ona sama. So zamrznutou mimikou a kačacími perami však už pred kamerami veľa vody nenamúti. Jej desivo meniace sa črty tváre ledva spoznávajú samotní bulvárni fotografi.

Lara minulý týždeň vyrazila do losangelských ulíc, aby si v tamojších butikoch dopriala aspoň trochu radosti. Na vymetanie predajní zvolila jednoduché džínsy a pásikavé tričko. Ležérny outfit jej vytknúť nemožno, ale vyziabnutú postavu s desivou tvárou jej fanúšikovia odpustiť nedokážu. Známa brunetka totiž pripomína anorektičku s nohami tenkými ako špáradlá a jej preplastikovaná tvár už komentár ani nepotrebuje.

Okrem závislosti na plastikách herečka údajne trpí aj vypadávaním vlasov. Fóbiu z pribúdajúcich rokov si totiž vypestovala, už keď oslávila 32. narodeniny. „Jej tvár vyzerá, ako by sa rozpadávala, jej pokožka je príliš uvoľnená,“ prezradil svoj názor na Larinu adresu plastický chirurg Dr. Anthony Youn. Bohužiaľ, v prípade takýchto hrôzostrašných deformít už sotva možno očakávať akékoľvek zlepšenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu