Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezdy sitkomu Tie roky sedemdesiate opäť spolu: Zmenené na nepoznanie!

Hviezdy seriálu Tie roky sedemdesiate po 15-ich rokoch od začiatku nakrúcania Zobraziť galériu (8)
Hviezdy seriálu Tie roky sedemdesiate po 15-ich rokoch od začiatku nakrúcania (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Veľký návrat či len nostalgická spomienka na staré časy? Odkedy sa v televíznom svete ujal kultový sitkom Tie roky sedemdesiate, uplynulo už úctyhodných 15 rokov. Tínedžerské hviezdy odvtedy vyrástli a niektoré si k sebe našli cestu aj v súkromnom živote. Vysmiatych za jedným klavírom by ste však viacerých hercov spoznali už len s ťažkosťami.

Pohľad, v ktorý mnohí fanúšikovia už ani nedúfali! Aj keď sitkom Tie roky sedemdesiate pôsobil spočiatku veľmi nenápadne a stavil na neistý námet, nakoniec sa tešil mimoriadnej popularite. Zachytával totiž príbehy šestice tínedžerov, ktorá v roku 1976 riešila rôzne komické situácie zo života. Všetci protagonisti sú pritom v skutočnosti už dávno dospelí a ich cesty sa rozišli. Tento týždeň sa však opäť stretli pod jednou strechou a zaspomínali si na staré dobré časy nakrúcania.

Mila Kunis, Ashton Kutcher, Topher Grace, Wilmer Valderrama, Laura Prepon a Danny Masterson sa v utorok zišli, aby si spoločne zaspievali titulnú pieseň k televíznemu projektu, ktorý ich kedysi spájal. Skladba nesie názov In the Street, pričom autorsky sa na nej podieľali Alex Chilton a Chris Bell z kapely Big Star. O jedinečný moment hereckej zostavy po pätnástich rokoch sa postaral práve Danny, ktorý záber zverejnil prostredníctvom Instagramu s nasledovným komentárom: „Každý z niekdajších priateľov prispieva k 6-člennej harmónii piesne od Big Star.“

V legendárnom seriáli sa bok po boku blysli Michael Kelso a Jackie Burkhart, ktorí s prestávkami tvorili na obrazovkách pár. A práve táto dvojica si k sebe našla cestu aj v reálnom živote. Ashton a Mila spolu randia už vyše roka a pol, pričom ich známi si šuškajú, že svadba je len otázkou času. Hollywoodsky párik totiž žije pod jednou strechou, cestuje ruka v ruke a trávi spolu všetok voľný čas.

To, že sa diváci dočkajú voľného pokračovania príbehov dospievajúcej mládeže zo sedemdesiatych rokov, je zatiaľ veľmi nepravdepodobné. Minimálne jedna dáma z pôvodných hrdinov by si však niečo podobné dokázala predstaviť a ponuku by prijala s nadšením. „Už som to predtým povedala – rada by som do toho šla. Áno, určite by sme to roztočili. A prečo nie? Ja som tú šou milovala,“ nechala sa počuť očarujúca Mila. Ktovie, možno nás ešte tvorcovia a samotní herci nejakým bonusom prekvapia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu