Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Budhistická svadba Tiny Turner: Prišli aj Oprah a Giorgio Armani!

Tina Turner a Erwin Bach Zobraziť galériu (7)
Tina Turner a Erwin Bach (Zdroj: SITA)

ZÜRICH - Na dnešný budhistický obrad, ktorý zavŕši svadbu americkej rockovej speváčky Tiny Turner s jej dlhoročným nemeckým priateľom Erwinom Bachom, sa do Švajčiarska zišla rada prominentov a hviezd. Na speváčkinej usadlosti v Küsnacht na brehu Zürišského jazera nechýba napríklad známa televízna moderátorka Oprah Winfrey, talianska popová hviezda Eros Ramazzotti alebo módny návrhár Giorgio Armani, informovala agentúra DPA.

Turner (73) a Bach (57) uzavreli formálnu civilný sobáš pred týždňom. Dnešná "svadobná slávnosť", ako o nej píšu agentúry, má ich sobáš spečatiť podľa tradícií budhizmu, ku ktorému sa Turner hlási od 70. rokov. Podľa informácie magazínu Schweizer Illustrierte patrí k ceremónii "vodné požehnanie", pri ktorom hostia lejú páru na ruku vodu.

Hosťov bolo do sídla Turnerovej, ktoré sa podobá na zámok, pozvaných okolo 120, napísala DPA. Reportéri ani fotografi ale nemajú na švajčiarsku "svadbu roka" prístup. Kvôli veľkému návalu zvedavcov a fotografov polícia pozemok okolo sídla kráľovnej rock'n'rollu v Küsnacht uzavrela. V okolí vily stojacej na brehu Zürišského jazera je zakázaná aj lodná doprava.

Vodná polícia toto opatrenie zdôvodnila bezpečnostnými dôvodmi. Chce tak vraj predísť prípadným nehodám plavidiel spôsobenými ich veľkým počtom na vode. Turner ale o toto mimoriadne opatrenie nepožiadala, zdôraznil hovorca policajtov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu