Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otrasné maniere najkrajšej ženy sveta: Pre toto ju všetci neznášajú!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Je to s ňou na nevydržanie! Aj keď si Gwyneth Paltrow (40) pred niekoľkými mesiacmi vyslúžila od magazínu People titul najkrajšej ženy na našej planéte, ona sa príliš veľkej obľube vo svojom okolí neteší. Môže za to jej neznesiteľné správanie, ktorým neustále otravuje život všetkým blízkym aj známym. Neuveríte, aké šialené podmienky si kladie pri obyčajnej návšteve fitnescentra.

Úplne sa zbláznila! Gwyneth Paltrow na prvý pohľad pôsobí ako distingvovaná dáma, ktorá sa naplno venuje zdravému životnému štýlu, svojej rodine a hereckej kariére. Maska vždy usmiatej a prívetivej celebrity je však u nej zrejme poriadnym divadlom. Svedčia o tom sťažnosti jej profesionálneho tímu, ktorý kvôli nej leští sociálne zariadenia a zásobuje sa hygienickými potrebami. Všetko, aby vyhovel nepochopiteľným manierom americkej herečky.

Zaťažkávajúcou skúškou pre okolie sebavedomej mamičky sa stáva predovšetkým návšteva fitnescentra. „Predtým, ako sa osprchuje, prinúti niekoho, aby išiel do kabínky a všetko to tam vyutieral. Odmieta sa dotknúť niečoho, čo sama nazýva ako vodu zo sprchy niekoho iného,“ posťažoval sa svedok z Gwynethinho okolia médiám. Tam sa však jej absurdné požiadavky zďaleka nekončia: „Keď je v posilňovni, vždy pošle niekoho na benzínovú stanicu, aby kúpil zopár fľašiek vody SmartWater. Robí okolo toho poriadny cirkus, keď ju vo fitnescentre nemajú, ale pritom tam až tak často nechodí.“

Keďže v prípade známej blondínky nič nemôže prebehnúť hladko, vždy sa ozve aj predtým, ako zamieri na záchod. „Odmieta použiť toaletný papier, ktorého sa už niekto dotkol. Požaduje neotvorené balenie. Je to choré,“ vysvetlil spomínaný zdroj. Ako sa teda zdá, život v blízkosti povýšeneckej pani Paltrow rozhodne nepripomína prechádzku ružovým sadom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu