Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sexi speváčka si neustrážila silikóny: Vybehol jej prsník v priamom prenose!

Laura Miller sa strápnila na celej čiare, keď jej priamo pred kamerami vybehol prsník a hodnú chvíľu si to nevšimla. Zobraziť galériu (3)
Laura Miller sa strápnila na celej čiare, keď jej priamo pred kamerami vybehol prsník a hodnú chvíľu si to nevšimla. (Zdroj: YouTube)

ARGENTÍNA – Pikantný trapas pred kamerami! Aj keď Laura Miller patrí na domácej pôde k ostrieľaným hviezdam, niektorým ponižujúcim situáciám sa vyhnúť nedokáže. Jednu z nich si nedávno vyrobila pri nakrúcaní hudobného programu. Pohrúžená do spevu na playback sa natriasala s prsníkom ako na výstave.

Hanba ako hrom! O tom, že Argentínčanov naozaj možno označiť za temperamentný národ, svedčí relatívne čerstvé video kolujúce po internete. Jeho hviezdou sa stala latino popdiva, ktorá sa rozhodla predviesť kúsok zo svojho umenia v šou La Casa del Pop. To, čo sa udialo počas niekoľkých sekúnd, však zrejme neočakávala ani v najhoršom sne. Štábu a celému národu ukázala, ako vyzerajú jej chirurgicky upravené prednosti.

Laura Miller si to do štúdia namierila v čiernych nohaviciach a v priliehavom tope s tenučkými ramienkami. Elastický materiál a hlboký výstrih spôsobil, že speváčka sa od samého úvodu cítila neisto a svoje poprsie si kontrolovala. Počas refrénu sa však akosi pozabudla. Nielenže oko kamery zachytilo jej „vyskočený“ pravý prsník, no brunetka si navyše túto nehodu hodnú chvíľu nevšimla. Až po pár sekundách sa zvrtla a vykuknuté ňadro schovala naspäť do výstrihu. V rozpakoch však prestala spievať a zahanbene si chytila ústa.

Ako dlho Laura vlastne zostala na obraze, nevedno. Produkcia totiž vzniknutú situáciu zobrala športovo a aj samotná hviezdička nakoniec so smiechom poznamenala: „Či sa mi to páčilo? Rozhodne chcem toto video!“ Reakcie fanúšikov sú však skôr negatívne – zatiaľ čo niektorí sa prikláňajú k názoru, že to bolo zinscenované, druhí varujú pred zníženou citlivosťou silikónov v porovnaní s prirodzenými vnadami.

Laura sa spevu a tancu venuje už od siedmich rokov. Vyhrala viaceré národné spevácke súťaže, objavuje sa v rôznych televíznych programoch a svoj debutový album vydala už v roku 1999.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu