Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Strach speváčky Miley Cyrus: Možno ma budú nenávidieť!

Liam Hemsworth a Miley Cyrus Zobraziť galériu (11)
Liam Hemsworth a Miley Cyrus (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Miley Cyrus tvrdí, že vzťah so snúbencom Liamom Hemsworthom je jej najväčšou prioritou. Hviezda si podľa vlastných slov uvedomuje, že jej nový album nemusí byť úspešný, a tak jej vzťah je preto pre ňu dôležitejší.

"Prioritou číslo jeden je môj vzťah s Liamom," vysvetlila v rozhovore pre marcové vydanie magazínu Cosmopolitan. "V tom sa cítim najsebavedomejšie, pretože hoci sa o mojom novom albume veľa hovorí, môže sa stať, že vyjde a nakoniec ho bude každý nenávidieť," dodala. Dvadsaťročná Cyrus a 23-ročný Hemsworth spolu začali chodiť v roku 2009 a svoje zasnúbenie oznámili v júni 2012.

Miley Cyrus sa preslávila účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana (2006 - 2011) o normálnom dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Tiež nahrala tri štúdiové albumy: Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008) a Can't Be Tamed (2010). Jej zrejme najznámejším singlom je skladba Party in the U.S.A. V súčasnosti pracuje na svojej štvrtej štúdiovke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu