Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

To je ale mamička: Na prechádzke s deťmi ukazuje bradavky!

Claudia Galanti v priesvitnom tope Zobraziť galériu (5)
Claudia Galanti v priesvitnom tope (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Táto sexica naozaj nemá zábrany! Modelke Claudii Galanti odhaľovanie vnád nerobí veľké problémy, tentokrát to však trochu prehnala. Okoloidúcich ľudí šokovala priehľadným topom, cez ktorý jasne presvitali celé bradavky. A nielen to! Tento vyzývavý outfit totiž mala na sebe v spoločnosti svojich malých detí.

Čo je veľa, to je veľa! Postavu sexici z Paraguaja môže závidieť nejedna mladá žena, aj ona by však mala brať ohľad na určité morálne zásady. Takmer obnažené bradavky vo vyzývavom tope, jedno malé dieťa na rukách a druhé v kočíku totiž netvoria priam ideálnu kombináciu. Tejto mamičke je však zrejme všetko jedno a svoje prsia predvádza vždy a všade.

Modelka pritom neváhala svoje dve malé deti priviesť aj na fotografovanie sexi záberov. Počas tejto činnosti jej neraz pred objektívom vybehol aj celý prsník. Nejeden bežný človek sa zamyslí nad tým, či by deťom nebolo v takomto prípade lepšie v rukách opatrovateľky alebo jej partnera Arnauda Mimrana. Zdá sa však, že Claudia na prítomnosti svojich detí pri takejto činnosti nevidí nič zvláštneho.

Modelka a showgirl Claudia Galanti sa stala známou najmä vďaka účinkovaniu v reality show, momentálne však médiá zaujíma najmä jej vyzývavá postava. Práve na ňu zrejme ulovila aj svojho najnovšieho partnera a otca svojho najmladšieho dieťaťa, miliardára a milovníka pokru Arnauda Mimrana. Celá rodina strávila sviatky na Miami a párik sa postaral o nejedno vzrušenie. Ani po vyše roku sa od seba nedokáže odtrhnúť a ich vzájomné nežnosti na verejnosti nie sú ničím nezvyčajným.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu