Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Syn Victorie Beckham má zuby nariedko: No už v 10-ich žiari ako model!

Romeo Beckham už vo veku 10-ich rokov odštartoval modelingovú kariéru. Zobraziť galériu (7)
Romeo Beckham už vo veku 10-ich rokov odštartoval modelingovú kariéru. (Zdroj: burberry)

LONDÝN – Toto dlho netrvalo! Keďže Victoria Beckham (38) patrí medzi uznávané módne ikony, očakávalo sa, že jej najmladšia ratolesť Harper sa čoskoro objaví v reklamnej kampani. Predbehol ju však 10-ročný brat Romeo, ktorý už v útlom veku kráča v otcových šľapajách. Za sebou má prvú exkluzívnu spoluprácu, v ktorej zahviezdil aj s nedokonalým úsmevom.

Jablko nepadlo ďaleko od stromu! V doterajšom obraze rodiny Beckhamovcov figurovala 17-mesačná Harper ako vždy štýlovo vyobliekaná bábika a traja bratia ako nádejní športovci. Prostredný z nich však už stihol rovnými nohami skočiť do sveta reklamy. Stal sa totiž tvárou módnej značky Burberry pre jej nadchádzajúcu kolekciu Jar/Leto 2013.

Romeo si zapózoval ako mladý elegán v čiernom obleku, cez ktorý mal prehodený štýlový béžový „baloňák“ s opaskom. V ruke mu nechýbal typický károvaný dáždnik a na tvári široký úsmev. V detskom veku sa mu chrup ešte len formuje a zatiaľ sú preň charakteristické veľké medzizubné priestory. O to výraznejšie však nádejný model pôsobí. Pred objektívom vychyteného fotografa Maria Testina neskrýval nadšenie a svoju prvú oficiálnu zákazku si náležite vychutnával.

 S výslednými zábermi vyjadrilo veľkú spokojnosť aj predstavenstvo spomínanej značky. „Kampaň na túto sezónu je prežiarená nákazlivou energiou úžasného mladého obsadenia starej aj novej rodiny Burberry. Pri fotení sme si užili veľa zábavy. Myslím, že to všetko prechádza zábermi, ktoré odrážajú radostný duch kolekcie,“ nechal sa počuť Christopher Bailey. Romeo teda svoju kariéru v modelingu odštartoval naozaj úspešne. Nechajme sa prekvapiť, či ho rodičia do podobných projektov budú zasväcovať aj v budúcnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu