Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Éterická Monica Bellucci: Pozrite, ako uchvátila zvodcu z Bollywoodu!

Monica Bellucci svojou krásou očarila koketného Shahrukha Khana z Bollywoodu. Zobraziť galériu (9)
Monica Bellucci svojou krásou očarila koketného Shahrukha Khana z Bollywoodu. (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

MAROKO – Očarila! Monica Bellucci (48) už dlhé roky patrí k najobletovanejším krásaviciam z Talianska a nič na tom nemení ani jej blížiaca sa päťdesiatka. Uplynulý víkend zažiarila na africkej pôde, kde od nej nevedel odtrhnúť zrak bollywoodsky Casanova. Shahrukh Khan (47) v herečkinej prítomnosti takmer onemel od úžasu.

Jej spoločnosť je pre každého muža obrovskou poctou! Hoci je Monica Bellucci už 13 rokov šťastne vydatá, muži v jej okolí svoju náklonnosť neskrývajú. Dôkazom môže byť sobotňajší galavečer, počas ktorého sa herecká hviezda pohrúžila do rozhovoru so známym indickým idolom. Shahrukh Khan je síce takisto ženatý, no omámený šarmom talianskej bohyne sa zmohol aj na letmé dotyky.

Bollywoodsky herec okato koketoval s Monicou a nevyhýbal sa ani fyzickému kontaktu. Najprv si oduševnene obaja priložili ruku na hruď, no neskôr sa Shahrukh natiahol a dotkol herečkinho ramena. Tá ho zas na oplátku odmenila zmyselným pohľadom rovno do očí. Aj keď išlo o nanajvýš platonickú konverzáciu, dvojica zanechávala dojem, že sa bok po boku rozhodne nenudí.

Monica Bellucci svojou krásou
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

Počas 12. ročníka filmového festivalu v Maroku sa Bellucci predviedla v tradičných čiernych farbách. Na červenom koberci zaujala šatami s priehľadnou blúzkou, o deň neskôr však zavítala pred fotografov v nohavicovom kostýme. V obidvoch prípadoch svoje krivky venuše potlačila do úzadia a nechala vyniknúť krásnym črtám tváre. So závideniahodnými génmi totiž aj v zrelom veku stále pôsobí ako nestarnúca dáma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu