Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Mladej prsani vypadávali vnady z výstrihu: Tieto krivky už nie sú voľné!

Kate Upton Zobraziť galériu (7)
Kate Upton "vyvetrala" svoje kypré prednosti v odvážnych šatách. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Dlho sama nezostala! Odkedy sa rozpútala hystéria okolo zvodných tvarov Kate Upton, ubehol už viac než rok. Za ten čas sladká dvadsiatka absolvovala viacero dráždivých fotení a svojím natrieskaným dekoltom plietla hlavu mnohým mužom. Podľa najnovších klebiet však jej výstavné telo už stihol jeden z nápadníkov uloviť.

Už nie je single! Hoci sa Kate Upton pohybuje na výslní modelingu už niekoľko mesiacov, zatiaľ šarmu vplyvných pánov vo svojom okolí odolávala. Bez partnera sa objavila aj na včerajšej premiére čilskej drámy No počas 50. ročníka filmového festivalu vo Veľkom jablku. V kuloároch sa však šepká, že to možno bolo naposledy.

Sexi blondínka na červený koberec zvolila odvážne kokteilové šaty bez ramienok, ktoré nechali vyniknúť jej bohatej nádielke v oblasti dekoltu. Keďže sa Kate môže pýšiť naozaj kyprým poprsím, o horúcu atmosféru v jej okolí nebola núdza. Modelka totiž necudne vystavila na obdiv čiarku medzi vnadami a paparazzov držala v napätí, či pri pózovaní predsa len niečo nevykukne.

Okrem vymetania spoločenských akcií si Kate nedávno pridala do diára aj bejzbalové zápasy. Objektom jej záujmu sa totiž stal 29-ročný Justin Verlander, ktorý pôsobí ako nadhadzovač v klube Detroitských tigrov. Ku klebetám o čerstvom páre na scéne sa ani jeden z aktérov zatiaľ nevyjadril. Urobili to však starí otcovia zamilovaných hrdličiek. „Počul som, že Justin randí s dievčaťom zo Sports Illustrated. Videl som fotku – je krásna,“ s potešením prezradil Richard Verlander starší. Olej do ohňa však prilial aj Stephen Upton, ktorý sa so svojou vnučkou pochválil takto: „Bola na Justinovom prvom zápase v Detroite proti Oaklandu. Má našu plnú podporu.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu