Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zabudnutá dcéra Ozzyho Osbournea: Z celej rodiny je najkrajšia!

Sharon Osbourne so svojou takmer neznámou dcérou Aimee Zobraziť galériu (14)
Sharon Osbourne so svojou takmer neznámou dcérou Aimee (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Šoubiznisom pohrdla! Hoci rodina Osbourneovcov je divákom spoza veľkej mláky dobre známa, jedna ich členka sa mediálnej pozornosti predsa len vyhla. Reč je o 28-ročnej Aimee, ktorá si súkromie stráži ako oko v hlave. A to aj napriek tomu, že spomedzi súrodencov sa jej fyzickej krásy ušlo najviac.

Chce ísť svojou vlastnou cestou! Aj keď je Ozzy Osbourne známy predovšetkým ako rocker, na televíznych obrazovkách svoju famíliu zviditeľnil prostredníctvom reality šou. Jeho ratolesti Kelly a Jack sa pred kamerami pretŕčajú dodnes a manželka Sharon sa dokonca objavuje aj v úlohách porotkyne. Mimo tohto kolotoča sa však naďalej drží Aimee, ktorá má o svojej kariére vlastnú predstavu.

„Nie som žiadna deprimovaná dcéra, ktorá sa bojí sveta a zamyká sa celé dni v izbe. Jednoducho som sa rozhodla nezúčastniť na tej šou,“ vysvetlila svoje stanovisko v dávnejšom rozhovore. Na hudobno-zábavný priemysel však nezanevrela, práve naopak: „Chcem byť speváčkou a mala som pocit, že ak by som zostala s Osbourneovcami a nakrútila celú tú záležitosť, hneď by ma zaškatuľkovali.“

Rodina Osbourneovcov v čase
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: MTV)

Rodinné zákulisie počas príprav programu z ich privátnych priestorov zašlo do ozajstného extrému. Aimee sa z domu odsťahovala a príbuzných navštevovala za jedinej podmienky – ak vo vile nebol prítomný televízny štáb. S jej tvárou by však zrejme nemala nijaký problém preraziť na domácej a možno aj zaoceánskej pôde. Tento týždeň si totiž vyrazila na nákupy s matkou Sharon a pôsobila ďaleko prirodzenejšie ako jej populárnejší brat so sestrou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu