Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Victoria Beckham ako ste ju nikdy nemali vidieť: Navliekla si tepláky!

Victoria Beckham odprevádza syna Brooklyna na tenisový tréning v teplákovej súprave. Zobraziť galériu (14)
Victoria Beckham odprevádza syna Brooklyna na tenisový tréning v teplákovej súprave. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Neuveriteľné sa stalo možným! Victoria Beckham (38) patrí k módnym ikonám, ktoré si potrpia na svoj imidž nielen v spoločnosti, ale aj v súkromí. Kvôli jednej zo svojich ratolestí však tento týždeň vlastné zásady porušila. Zhostila sa úlohy „obyčajnej“ mamy v teplákovej súprave.

Toto bolo naozaj rýchle! Nie je to ak dávno, čo Victoria Beckham hrdo a sebavedomo vyhlásila, že ju na verejnosti v rozgajdaných teplákoch nikdy neuvidíme. Sama totiž pri športových aktivitách dbá na obtiahnuté legínsy a funkčné tričká od overených značiek. No len čo ubehlo pár mesiacov, niekdajšia Spajska si svoje prísne kritériá na šatník predsa len neustrážila. Ukázala, že ležérny štýl aj v jej prípade môže znamenať maximálne pohodlie.

Trojštvrťové tepláky so širokým patentom, voľný top, krikľavé tenisky a rozpustené vlasy – s takouto netradičnou úpravou štvornásobná matka odprevádzala syna Brooklyna na tenisový tréning. Identitu si síce aspoň čiastočne chránila slnečnými okuliarmi, no medzi ostatnými rodičmi ju bolo veľmi ľahko rozoznať. Ide pritom o jeden z mála okamihov, kedy Victoria mala oblečené niečo iné ako luxusný kúsok z vlastnej kolekcie.

Zdá sa teda, že manželka futbalistu Davida Beckham kvôli svojim milovaným dokáže byť voči vlastným prísnym pravidlám skutočne benevolentná. „Nikdy ma neuvidíte na ulici v teplákovej súprave. Módu príliš milujem na to, aby som nosila tepláky! To isté platí o papučových čižmách Ugg – nosím ich len doma,“ dušovala sa v rozhovore pre francúzsky módny magazín Madame Figaro ešte v marci. Fanúšikom tak postupne svitá iskrička nádeje, že raz ich dizajnérka odmení aj prirodzeným úsmevom. Na túto tému sa totiž tiež neraz vyjadrila, že vľúdna mimika k jej imidžu jednoducho nepatrí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu