Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Strhaná Pamela Anderson: Vyžitú tvár nezakryli ani nánosy mejkapu!

Pamele Anderson už v boji proti vráskam nepomáhajú ani šikovní vizážisti. Zobraziť galériu (7)
Pamele Anderson už v boji proti vráskam nepomáhajú ani šikovní vizážisti. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Lepšie to už nebude! Roky divokých žúrov a odviazaného životného štýlu sa na Pamele Anderson (45) podpisujú od jej štyridsiatky. Stále si síce udržiava štíhlu figúru, no jej tvár môže na mladistvý zovňajšok už len spomínať. Hlboké vrásky a opuchy očí už nedokážu prekryť ani hrubé vrstvy líčidiel.

Vyfarbila sa! Hoci Pamela Anderson ešte pred pár rokmi stelesňovala ozdobu spoločenských udalostí, dnes sa bez dôkladnej prípravy medzi smotánkou neukáže. Dobre totiž vie, že jej tvár sa bez krycích kozmetických produktov nezaobíde. Ako sa však zdá, ani tie už na herečkine príznaky starnutia nestačia. Na nedávnej tlačovke spoločnosti  Disney ABC Television Group na ňu zblízka nebol práve najlichotivejší pohľad.

Niekdajšia sexbomba si pred kamerami a zástupcami médií zaspomínala na svoje účinkovanie v tanečnej šou Dancing with the Stars. V bielych minišatách síce dokázala vyčarovať letnú atmosféru, no za sebou mala zrejme mimoriadne ťažkú noc. Spod tmavých očných tieňov a liniek jej vykúkalo množstvo vrások spolu s veľkými vačkami. Niet divu, že si Pamela aj tentoraz pramene vlasov nazhŕňala čo najviac do tváre.

Opuchy okolo očí u blondínky môžu znamenať okrem iného aj to, že má problémy s obličkami. Jej zdravotný stav bol totiž v médiách prepieraný nejedenkrát. Pred desiatimi rokmi sa Pamela nakazila hepatitídou C, keď použila tetovaciu ihlu exmanžela Tommyho Leeho. Odvtedy sa vraj podrobuje pravidelným kontrolám. „Mala som biopsiu pečene. Nechávam sa vyšetriť každý rok. Môj doktor mi povedal, aby som len pokračovala v tom, čo robím. Ľudia sa cítia trápne, keď sa nakazia kontaktom s krvou. Ale nemajú to len drogoví závisláci,“ vysvetlila dávnejšie v magazíne People. Zrejme by sa jej návšteva lekára zišla opäť. Alebo stačí obmedziť dlhé nočné párty?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu