Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Katie Holmes vychudnutá na kosť: Po úteku od Toma z nej zostal iba tieň!

Katie Holmes sa svojmu okoliu začína strácať pred očami. Zobraziť galériu (14)
Katie Holmes sa svojmu okoliu začína strácať pred očami. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Dostala poriadne zabrať! Aj keď žiadosť o rozvod priniesla Katie Holmes (33) patričnú úľavu, naplánovanie tejto mediálnej rozbušky bolo pre ňu obrovským sústom. Vďaka bulvárnemu kolotoču je dnes chudšia než kedykoľvek predtým. Útla figúra a vystúpené lícne kosti jej však vôbec neprekážajú, práve naopak.

Novú etapu odštartovala poriadne zhurta! Len čo si Katie Holmes zbalila kufre a utiekla od manžela posadnutého scientológiou, premenila sa v celkom inú ženu. Úloha milujúcej matky jej síce zostala, pozornosť však sústredila aj na seba. Vynovila si garderóbu a schudla niekoľko kilogramov. Po boku svojej šesťročnej ratolesti tak miestami pripomína jej staršiu sestru.

So zbrusu novým imidžom hollywoodska kráska hviezdi aj v najnovšom čísle magazínu Elle. Na jeho obálke si zapózovala s dlhou rozpustenou hrivou a ofinou až po oči. Vykúkajúca podprsenka a pánsky štýl v podobe trakov jej dodávajú patričný šmrnc. V realite však Katie nosieva vlasy zopnuté a vyzerá ako chudučká tínedžerka.

O tom, že krach manželstva herečke naozaj prospel, svedčí interview v spomínanom časopise. Katie sa totiž nechala počuť, že byť samou sebou jej po rokoch skutočne zachutilo: „Určite sa vo vlastnej koži cítim oveľa pohodlnejšie. Cítim sa viac sexi. Začínam byť sama sebou, je to ako nová fáza života.“ V tej to ale ako single mamička zrejme nebude mať jednoduché. Obklopuje sa síce kamarátkami a ich deťmi, jej vystúpenia na verejnosti však znepríjemňujú dotieraví paparazzi. Zaujímavosťou je, že materiál pre stránky Elle brunetka pripravovala už šesť týždňov vopred. Plány úteku za slobodou tak v hlave snovala zrejme naozaj dlho.

TIp: Pozrite si Katie Holmes alebo Toma Cruisa v televízii. Vyhľadajte ich na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu