Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Hůlka po operácii pankreasu trpí!

Daniel Hůlka Zobraziť galériu (5)
Daniel Hůlka

PRAHA - Český spevák Daniel Hůlka sa stále zotavuje z operácie pankreasu, ktorú podstúpil koncom marca. Drží prísnu diétu a pomaly začína opäť pracovať. Stále nemá toľko síl, aby chodil na spoločenské akcie, ale tvorí svoj nový album, ktorý vraj jeho fanúšikov a fanúšičky prekvapí.

Hůlka strávil na jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici Na Bulovce tri týždne, potom na vlastnú žiadosť odišiel a začal s rekonvalescenciou. Najťažšia je pre neho prísna pankreatická diéta. "Nesmiem jesť živočíšne tuky, môžem len niektoré druhy zeleniny, tú mi dávajú susedia zo skleníka, chudé mäso a z vajíčok len bielok," prezradil muzikálový herec a spevák. "Pijem vodu z nášho prameňa, tá je najlepšia a občas si v našej krčmičke, kam rád zájdem s kamarátmi, môžem dať jednu dve dvanástky," dodal.

Na spoločenské akcie sa zatiaľ príliš necíti. Začiatkom júna nemohol ísť napríklad na akciu, kde sa herci z muzikálov stretli s deťmi z detského domova. Účasť síce prisľúbil, ale keď sa ráno zobudil, zistil, že to nezvládne. Chýbal aj na narodeninovej oslave Gábiny Partyšovej, kde mal byť jedným z VIP hostí.

Hůlka si tri roky myslel, že má problémy so žlčníkom a vyhýbal sa pomoci lekárov. Spevák mal v ostatných troch rokoch viaceré zdravotné problémy, najmä úrazy. V roku 2009 si na generálke muzikálu Dracula mečom rozrezal ruku, ktorú mu v nemocnici museli zašiť. Začiatkom roka 2010 si zablokoval chrbticu, neskôr si pri páde z balkóna zlomil lopatku a narazil rebrá a v decembri 2010 ho hospitalizovali pre bolesti v hrudi. Minulý rok zas havaroval a ľahko si zranil nos. Informácie pochádzajú z webstránky www.idnes.cz a archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu