Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dvojičky Olsenové sú ako deň a noc: Z jednej módna ikona, z druhej mátoha!

Sestry Ashley a Mary-Kate Olsen v protikladných outfitoch. Zobraziť galériu (10)
Sestry Ashley a Mary-Kate Olsen v protikladných outfitoch. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Opäť v spoločnosti! Hoci sa po najznámejších hollywoodskych dvojičkách v poslednom období akoby zľahla zem, tento týždeň urobili výnimku. Ashley a Mary-Kate Olsen (25) si vyrazili medzi smotánku v kontrastných outfitoch. No zatiaľ čo jedna zažiarila, nad druhou kritici nechápavo krútili hlavou.

Náhoda či zámer? Nad vkusom v otázkach módy u dvojičiek Olsenových sa zamýšľal už nejeden fanúšik. Keď sa Mary-Kate a Ashley objavia na verejnosti, zvyčajne o udivené pohľady nie je núdza. Milované aj zatracované sa vo štvrtok večer bok po boku objavili na istom charitatívnom podujatí. A už opäť vyvolali rozpačité reakcie.

Protiklady sa priťahujú – v takomto duchu sa niesol styling známych blondínok. No zatiaľ čo Ashley vo vanilkovej róbe značky The Row ohúrila, jej sestra sklamala na celej čiare. Mary-Kate sa totiž znova od hlavy po päty zahalila do čiernej, pričom jej komplet sukne a blúzky z diaľky pripomínal skôr saténový župan. Jej drobnej postave pritom ani trochu nelichotil, práve naopak.

Nie je nijakým tajomstvom, že lesk detských hviezd sa postupne vytráca. Naposledy sa svojim obdivovateľom pripomenuli v májovom vydaní magazínu Elle. Aj vtedy priznali, že majú blízko k vzájomne odlišným veciam, no v práci vraj ťahajú za jeden povraz: „Priťahujú nás rozličné veci, ale prichádzame do rovnakého cieľa. Pravdepodobne si ani neuvedomujeme, ako intuitívne to môže vyzerať zvonka. V podstate je to jeden náročný proces, ktorý zdieľajú dvaja ľudia.“ Počas nedávneho benefičného galavečera však Ashley predsa len mala o niečo navrch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu