Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Drobučká hviezda bez mejkapu: V tejto polohe by ste ju nikdy nespoznali!

Ktorá 26-ročná hviezda sa pri cvičení na seba takmer nepodobá? Zobraziť galériu (14)
Ktorá 26-ročná hviezda sa pri cvičení na seba takmer nepodobá? (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Cvičenie robí divy! Hoci bola kedysi so svojou sestrou upodozrievaná z anorexie, médiá si nakoniec na jej mušiu váhu zvykli. Aby niekdajšia herečka a dnes svetoznáma návrhárka zostala štíhla ako prútik, neváha sa poriadne zapotiť v miestnom parku. Jej tvár však pritom zanecháva dojem, akoby patrila oveľa staršej žene. Uhádnete, o koho ide?

Pri fyzickej námahe vyzerá celkom inak! O osobnostiach zo sveta šoubiznisu je známe, že sa počas cvičenia fotografov doslova stránia a neželajú si, aby ich zábery boli publikované. Blondínka, ktorá sa na televíznych obrazovkách zviditeľnila už v plienkach, si však pred pár dňami vyrazila za pohybom do parku, kde nemala nijaké súkromie. S nenalíčenou tvárou ju pritom paparazzi spoznali len s problémami. Ashley Olsen sa totiž na seba príliš nepodobala.

Blonďavá polovička z vychytených dvojičiek Olsenových na tráve vyskúšala hneď niekoľko cvikov, medzi ktorými nechýbali sed-ľahy. V okamihu, keď Ashley pracovala na svojom plochom brušku, však strúhala naozaj zvláštne grimasy. Bez kvapky mejkapu by si ju odborníci zo sveta kinematografie či fanúšikovia zrejme ani len nevšimli. Opticky totiž zostarla aspoň o desaťročie.

Je celkom možné, že za snahou o výbornú kondíciu a pestovaný zovňajšok u útlej hviezdy stojí nová láska. Ashley sa totiž cez víkend objavila v newyorských uliciach v spoločnosti neznámeho muža. Nedržali sa síce za ruky, no úsmev na tvári módnej návrhárky prezrádzal, že by dvojica mohla mať k sebe intímne blízko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu