Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Nechcete byt Chrisa Browna? Je na predaj za 1,5 milióna!

Apartmán Chrisa Browna Zobraziť galériu (10)
Apartmán Chrisa Browna

WEST HOLLYWOOD - Americký r'n'b spevák Chris Brown predáva byt, ktorý si zadovážil len minulý rok. Za nehnuteľnosť v meste West Hollywood chce 1,9 milióna dolárov (v prepočte približne 1,51 milióna eur).

V byte sa nachádzajú tri spálne, tri kúpeľne i balkón s výhľadom na Sunset Boulevard. Budúci majiteľ môže rátať aj s dvoma parkovacími miestami. To, že byt zmení majiteľa, s nadšením príjmu aj susedia, ktorí sa neraz sťažovali na hluk. Chris Brown totiž vo svojom dome často organizoval párty a púšťal si nahlas hudbu, čo susedov dohnalo až k podaniu oficiálnych sťažností.

Dvadsaťtriročný spevák má na svojom konte štyri štúdiové albumy - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009) a F.A.M.E. (2011), pričom už o niekoľko týždňov vydá štúdiovku s názvom Fortune. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look at Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Tento rok získal prestížne hudobné ocenenie Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album (F.A.M.E.).

Chris Brown, ktorý v súčasnosti randí s Karrueche Tran, sa však do povedomia dostal aj útokom na vtedajšiu priateľku - speváčku Rihannu. Za svoj čin z februára 2009 dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu