Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávnym chlapcom to opäť prejde: Chris Brown a Drake pred súd nepôjdu!

Chris Brown a Drake Zobraziť galériu (11)
Chris Brown a Drake (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americkí speváci Drake a Chris Brown nebudú čeliť obvineniam za bitku, ktorú v júni údajne rozpútali v newyorskom nočnom klube W.i.P..

Podľa vyšetrovateľov totiž neexistuje dostatok dôkazov na obžalovanie niektorého z aktérov incidentov, a celý prípad preto uzavreli. Ako pre portál TMZ.com uviedol nemenovaný zdroj, videozáznam z bezpečnostných kamier v klube bol príliš tmavý a rozmazaný, takže vyšetrovatelia ho nemohli použiť. Taktiež ani výpovede svedkov incidentu nepriniesli dostatok informácií.

Do klubu W.i.P speváci so svojimi bodyguardmi a kamarátmi zavítali 14. júna. Počas bitky lietali klubom fľaše, pričom jedna z nich Brownovi rozbila bradu. Okrem neho sa tam podľa polície zranili minimálne ďalší štyria ľudia. K násilnostiam malo dôjsť po tom, čo sa Drake priblížil k Brownovi a načal háklivú tému ohľadom Rihanny. Barbadoská speváčka kedysi totiž randila s Drakeom a tiež s Brownom, ktorý ju vo februári 2009 fyzicky napadol. Za tento čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu