Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Tá je ale nechutná: S obrovskými vyrážkami si obžúvala nechty!

Lily Cole prekvapila zanedbanou pleťou aj príšerným zlozvykom. Zobraziť galériu (6)
Lily Cole prekvapila zanedbanou pleťou aj príšerným zlozvykom. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Toto má byť uznávaná modelingová hviezda? Hoci Lily Cole (23) dokázala fascinovať návrhársku špičku, v súkromí by mnohí muži o ňu neopreli ani bicykel. A to nielen kvôli zanedbanej pleti posiatej do očí bijúcimi vyrážkami. Blondínka si totiž špinu spod nechtov vyťahuje zubami.

Jeden zlozvyk horší ako druhý! Aj keď má Lily Cole našliapnuté na veľmi slučnú kariéru vo svetlách reflektorov, v realite je celkom iná. Svedčia o tom čerstvé zábery, ktoré sa paparazzom podarilo získať v uliciach Veľkého jablka. Britská modelka si vyrazila na obed, ako dáma sa však pri stole rozhodne nesprávala.

Takmer žiaden mejkap, len výrazný rúž na perách a už z diaľky viditeľné nedostatky pleti – to bol iba začiatok katastrofy, ktorú Lily netušiac, že je pozorovaná, predvádzala na terase istej newyorskej reštaurácie. Tým najväčším prekvapením bola jej ruka zastrčená v ústach, na ktorej si bez zábran obhrýzala nechty. Zatiaľ čo pre jej kolegyne sú upravené ruky vizitkou, manekýnka o ne očividne nestojí.

S prihliadnutím na nelichotivý úlovok fotografov pomerne prekvapujúco vyznieva Lilina nová funkcia. V mladom veku sa totiž len nedávno stala ambasádorkou jednej kozmetickej značky, ktorá ju oslovila už pred rokom. „The Body Shop má zodpovedný prístup k ľuďom aj životnému prostrediu. Podporovať značku, ktorá je pionierom v takomto štýle práce, je úžasný pocit,“ nešetrila chválou na margo svojho pôsobenia. Kam sa však podela ospevovaná dekoratívna kozmetika pri takých problémoch, aké Lily s pleťou očividne má?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu