Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Fešák Mark Ruffalo terčom výsmechu: Nikdy na to nezabudnem!

Mark Ruffalo Zobraziť galériu (6)
Mark Ruffalo (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Mark Ruffalo sa pri nakrúcaní akčného sci-fi Avengers: Pomstitelia (2012) pred hereckými kolegami hanbil. Na rozdiel od nich totiž musel nosiť špeciálny obtiahnutý trikot, ktorý monitoroval jeho pohyby. Na superhrdinu Hulka sa menil až v štúdiu, kým ostatní mali svoje kostýmy už na pľaci.

"Nikdy nezabudnem na to, ako som na pľac prišiel v tom svojom trikote," prezradil pre magazín The Hollywood Reporter. "Hneď som uvidel, ako sa polovica štábu i hercov začala smiať," dodal.

Snímka Avengers: Pomstitelia v réžii Jossa Whedona je adaptáciou komiksovej série, ktorú spoločnosť Marvel začala vydávať v roku 1963. Sleduje regrutovanie marvelovských superhrdinov Iron Mana (Robert Downey Jr.), Hulka (Mark Ruffalo), Thora (Chris Hemsworth), Kapitána Ameriku (Chris Evans), Hawkeyea (Jeremy Renner) a Čiernej vdovy (Scarlett Johansson) do tímu na záchranu sveta. Okrem spomenutých si vo filme zahrali napríklad aj Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Clark Gregg alebo Stellan Skarsgard. Film má slovenskú premiéru naplánovanú na 3. mája.

Mark Ruffalo je známy z účinkovania v snímkach Môj život bezo mňa (2003), Večný svit nepoškvrnenej mysle (2004), Dnes 13, zajtra 30 (2004), Collateral (2004), Klebetí sa... (2005), A čo ak je to pravda? (2005), Zodiac (2007) Bratia Bloomovci (2008) či Prekliaty ostrov (2010). Vlani ho americká Akadémia filmových umení a vied nominovala na Oscara za najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej úlohe dramédie Decká sú v pohode (2010). Štyridsaťštyriročný herec je ženatý s herečkou Sunrise Coigney, s ktorou má tri deti. Informácie pochádzajú z webovej stránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu