Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sestra škandalóznej herečky kráča v jej šľapajách: Vychudnutá na kosť!

Ali Lohan je dnes vyziabnutá podobne ako kedysi jej staršia sestra Lindsay. Zobraziť galériu (11)
Ali Lohan je dnes vyziabnutá podobne ako kedysi jej staršia sestra Lindsay. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ide tým najhorším možným príkladom! O Lindsay Lohan (25) je známe, že viac než svojím hereckým výkonom médiá zamestnáva škandálmi. Jej kedysi anorektickou postavou sa zrejme inšpirovala už aj mladšia sestra Ali (18). Nádejná modelka začína pripomínať chodiacu kostru.

Dopadne Ali rovnako neslávne? Nie je nijakým tajomstvom, že pod priezviskom Lohan si verejnosť okamžite predstaví pehavú hviezdu, ktorá buď lieta v drogách, alebo sedí na súde ako obžalovaná. Okrem týchto dobrodružstiev sa zviditeľnila aj ako vyziabnutá modelka s lesbickými chúťkami. O sedem rokov mladšia Ali sa jej teda v minimálne jednom smere začína nápadne podobať.

Tmavovláska podpísala svoj prvý kontrakt len minulý rok, zdá sa však, že sa snaží udržať v brandži za každú cenu. Nedávno ju totiž paparazzi zachytili pri vystupovaní z auta v kratučkých letných šatách. Intímne partie si síce bez problémov ustrážila, no pohľad na jej tenučké ruky a nohy nebol najpríjemnejší.

O tom, že Ali si svoju líniu stráži ako oko v hlave, svedčí fľaša vody, ktorú má vždy po ruke. Okrem toho si zväčša dopraje len kávu a nízkokalorické ovocie, ako to urobila aj tento týždeň v losangelských uliciach. Ostáva teda len dúfať, že sa z chýb svojej staršej sestry poučí a svoju kariéru nepovedie rovnakým smerom ako ona.

Tip: Pozrite si Lindsay Lohan vo filme. Filmy s ňou nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu