Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

Nepraskne to? Kolumbijskej sexici vypadávali vnady z výstrihu!

Sofia Vergara opäť provokovala dekoltom veľkosti XXL. Zobraziť galériu (18)
Sofia Vergara opäť provokovala dekoltom veľkosti XXL. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Tá má ale odvahu! Hoci Sofia Vergara (39) k hanblivkám na červenom koberci nikdy nepatrila, uplynulú noc latku posunula opäť vyššie. Medzi hollywoodsku smotánku dorazila v šatách, ktoré príliš veľa priestoru mužskej fantázii nedopriali. Bujné poprsie vystavila v plnej kráse.

Opäť v centre pozornosti! Napriek tomu, že o kariére tejto exotickej krásky sa príliš veľa nepíše, na galavečeroch býva ozdobou, za ktorou sa otáčajú všetky hlavy. Inak tomu nebolo ani na sobotňajšom udeľovaní cien Producers Guild Awards. Sofia predvádzala svoje dokonalé ženské krivky zo všetkých strán. A uznajte sami, že sa bolo na čo pozerať.

Vysoký lesk a prsia ako na výstave – v takomto stylingu brunetka počas víkendu priťahovala objektívy fotografov ako magnet. V šatách s dĺžkou po kolená a s odvážnym výstrihom totiž vynikol každý centimeter jej závideniahodných kriviek. Zaujímavé detaily pritom Sofia neponúkala len spredu.

Keď sa paparazzom otočila chrbtom, vysvitlo, že kypré prednosti do róby vlastne ani nevpratala. Či išlo o zámer alebo príliš úzky strih, nevedno. Na prvý pohľad to však vyzeralo tak, že pre veľký objem hrudníka herečka svoj outfit nedokázala celkom zapnúť. Na sexepíle jej však takáto „chybička“ vôbec neubrala, práve naopak!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu