Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kam sa podel jeho drsný imidž? Bruce Willis je zostarnutý ako nikdy!

Bruce Willis v snímke Moonrise Kingdom Zobraziť galériu (6)
Bruce Willis v snímke Moonrise Kingdom (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Kariéru akčného hrdinu zavesil na klinec? Hoci má Bruce Willis do šesťdesiatky ešte pomerne ďaleko, lámača ženských sŕdc už zďaleka nepripomína. Aspoň, čo sa týka strieborného plátna. V najnovšej snímke viac ako Casanova v stredných rokoch pôsobí dojmom hollywoodskej vykopávky!

Oceľové svaly a vyholená hlava sú uňho minulosťou! Našťastie pre Brucea Willisa však len v rámci drámy s názvom Moonrise Kingdom, ktorá tento rok zavíta aj do našich kín. Dámy, ktoré by sa tešili na príťažlivého päťdesiatnika tentoraz zostanú poriadne sklamané. Niekdajší hollywoodsky sexsymbol sa blysne ako šerif za zenitom!

Riedke vlasy s prvými šedinami, viditeľné vrásky na tvári a okuliare v štýle dioptrických „popolníkov“ – v takejto nevábnej podobe sa Bruce predvádza v traileri k spomínanému filmu. Ako umelec a herec na pravom mieste sa však ani tentoraz nezaprie. Spolu s kolegom Edwardom Nortonom sa totiž postará o slušné množstvo úsmevných situácií!

Aj keď pred kamerami sa starnúci fešák pasoval do role veterána, v súkromí popri krásnej manželke Emme Heming mladne každým dňom. Dôkazom je ich spoločný, pre Brucea už v poradí štvrtý, potomok na ceste. Hoci 56-ročný herec možno dúfal v chlapca, už opäť sa mu vraj narodí dievčatko. Túto zatiaľ neoverenú informáciu médiám prezradil zdroj z jeho blízkeho okolia: „Bruceovi pribudne v živote ďalšie dievča, rozplýva sa šťastím.“ Obklopený ženskou krásou sa tak mimo šoubiznisového kolotoča snáď ani nemôže mať lepšie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu