Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Neprehliadnuteľná Pippa Middleton: Keď nohavice, tak krikľavo ružové!

Pippa Middleton Zobraziť galériu (12)
Pippa Middleton (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Módny hit či prešľap? Hoci sa Pippa Middleton (28) na nedostatok pozornosti sťažovať nemôže, z času na čas sa o rozruch okolo seba postará celkom zámerne. Ak práve nepretŕča svoj celosvetovo známy zadoček, prekvapí aspoň odvážnym outfitom. Naposledy „svietila“ naozaj doďaleka!

Do kancelárie vo veselom štýle! Zdá sa, že mladšia sestra vojvodkyne z Cambridge presne vie, ako si spestriť pracovný deň už od rána. Aj keď tento kúsok do konvenčnej garderóby určite nepatrí, brunetke to očividne neprekáža. Uprostred týždňa si do práce vyrazila v neutrálnom čiernom saku a károvanej košeli. Nudu však zažehnala úzkymi nohavicami v krikľavom odtieni. Pippa Middleton z ružovej ešte nevyrástla!

Napriek tomu, že sestra princeznej Catherine priťahuje pozornosť na každom kroku, šťastie v láske sa jej stále vyhýba. Po nedávnom rozchode so zámožným milencom Alexom Loudonom už dokonca sama vyjadrila obavy, že zostane na ocot. Šoubiznisový kolotoč totiž jej nápadníkov zakaždým veľmi rýchlo odplaší.

„Pippa sa obáva, že nikdy nenájde niekoho, kto by akceptoval jej život,“ prezradil zdroj z okruhu jej blízkych magazínu America’s Life & Style. Dôvod jej osamelosti je pritom priam ironicky jednoduchý: „Muži, ktorých Pippa pozná, sa zvyčajne zvrtnú na opätku pred cirkusom, ktorý ju obklopuje.“ Či teda podnikavá kráska nájde svojho princa na bielom koni, je zatiaľ otázne. Mediálna bublina okolo nej totiž zrejme tak skoro nespľasne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu