Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tehotná Hilary Duff nevie čo s chlapčekom, materstvo ju desí!

Hilary Duff  s manželom Mikeom Comriem Zobraziť galériu (7)
Hilary Duff s manželom Mikeom Comriem (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Hilary Duff, ktorá čaká svoje prvé dieťa, má z materstva strach. "Všetko neznáme nás desí, určite sa bojím. Nie je to niečo, čo by ste mohli brať na ľahkú váhu. Chcem v tom byť naozaj dobrá. Myslím si, že ide o najdôležitejšiu vec v živote človeka," uviedla hviezda s tým, že je jej veľkou oporou manžel - kanadský hokejista Mike Comrie.

 Herečka nedávno verejnosti oznámila, že jej prvým potomkom bude chlapec. "V našej rodine sú samé dievčatá a nie som si istá, čo budem robiť s chlapčekom, ale je to vzrušujúce. Niekde hlboko v sebe cítim, že som vždy chcela mať syna," dodala.

Hilary Duff, ktorá má za sebou vzťahy so spevákmi Aaronom Carterom či Joelom Madennom, začala s Comriem chodiť v roku 2007. Skúsený kanadský útočník ju požiadal o ruku 19. februára počas spoločnej dovolenky na Havaji. Dvojica si povedala svoje áno 14. augusta 2010 na súkromnom obrade v kalifornskej Santa Barbare. Pre oboch je to prvé manželstvo. Informácie zverejnila webová stránka DigitalSpy.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu