Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Celebrity zatočili s kilami navyše: Tieto dámy v roku 2011 schudli najviac!

Výrazný úbytok na hmotnosti sa podarilo docieliť hneď niekoľkým dámam. Zobraziť galériu (21)
Výrazný úbytok na hmotnosti sa podarilo docieliť hneď niekoľkým dámam.

LOS ANGELES – Ručička na ich váhe klesla poriadne nadol! Hoci známe tváre zo šoubiznisu držia nejakú diétu takmer neustále, mnohé z nich sa rozhodli pre zásadnú zmenu. Pozrite si päticu dám, ktoré chudnutiu zasvätili väčšinu uplynulého roka. Rozdiel na ich postavách je neprehliadnuteľný!

O hotovú senzáciu v otázkach zhadzovania kíl sa minulý rok postarala šesťdesiatnička Kirstie Alley. Tá sa desiatok kilogramov zbavila vďaka tanečnej šou, ktorú na Slovensku poznáme pod názvom Let’s dance. Víťazstvo herečke síce o vlások ušlo, na svoj výkon však môže byť naozaj hrdá. O poznanie nižšiu hmotnosť si totiž stále drží!

Celebrity zatočili s kilami
Zobraziť galériu (21)

Koncom roka na červenom koberci príjemne prekvapila tiež manželka Johna Travoltu. Tá síce otehotnela a porodila v neskoršom veku, svoju skúsenosť však rozhodne neľutuje. Aj keď Kelly Preston tiahne na 50, po pôrode sa jej podarilo zhodiť 18 kíl!

Kelly Preston
Zobraziť galériu (21)
 (Zdroj: SITA/isifa)

Poriadny kus driny na svojej postave odviedla tiež ďalšia známa mamička – Mariah Carey. Popová diva po tom, čo priviedla na svet dvojičky, začala chudnúť priam zázračným tempom. Za pol roka údajne zhodila až 30 kíl. Či jej však vylepšené krivky vydržia aj v tomto roku, je naozaj otázne. Speváčka je totiž známa nielen diétami, ale aj nechceným jo-jo efektom!

Mariah Carey
Zobraziť galériu (21)
 (Zdroj: SITA)

Do radu celebrít, ktoré zhadzujú tukové vankúše pod taktovkou komerčných programov na chudnutie, v uplynulých mesiacoch vstúpila Janet Jackson. Zatiaľ čo svoju figúru ešte v lete schovávala do vrecovitých outfitov, dnes sa na oficiálnej webstránke usmieva v pohodlných džínsach. Samozrejme, štíhla ako prútik!

Celebrity zatočili s kilami
Zobraziť galériu (21)

Popracovať na svojej postave sa posnažila aj čokoládová hviezda reality šou menom Nicole  Polizzi, ktorá sa nechá prezývať Snooki. So svojou malou výškou a veľkou nádielkou vo výstrihu dlho patrila medzi šoubiznisové bacuľky. Pred pár mesiacmi však začala držať diétu a výsledok na seba nenechal dlho čakať.

Celebrity zatočili s kilami
Zobraziť galériu (21)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu