Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Trapas v priamom prenose: Whoopi Goldberg si nahlas uľavila!

Whoopi Goldberg si uľavila pred televíznymi kamerami. Zobraziť galériu (7)
Whoopi Goldberg si uľavila pred televíznymi kamerami. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Ups, tak toto nemalo byť počuť! Známa komička Whoopi Goldberg (56) si nabudúce zrejme dobre rozmyslí, čo si pred živým vysielaním naservíruje na tanier. Trávenie sa jej totiž naposledy postaralo o poriadne krušné chvíľky. Herečka si uľavila tak hlasno, že všetko zachytili kamery!

To bol ale trapas! Ak niekto vie, ako ošemetnými situáciami prejsť s maximálnou ľahkosťou, rozhodne je to čokoládová hviezda Whoopi Goldberg. Tá sa pred pár dňami postarala o pikantné faux-pas v relácii The View, ktorú na televízne obrazovky pravidelne prináša televízia ABC. Posledné vydanie oskarová diva okorenila netradičnými zvukovými efektmi.

Ušlo jej! Aj dámam so spôsobmi sa občas pritrafí moment, s ktorým veľmi nerátajú. Zaskočené zostali hneď štyri kolegyne v štúdiu a celý štáb, ktorý počul, ako si Whoopi z ničoho nič prdla. Sama si však z toho, že črevné plyny neudržala na uzde, ťažkú hlavu nerobila. „Prepáčte, myslím, že som odtiaľ vypustila nejaké žaby,“ ospravedlnila sa s úsmevom. A ležérne pritom mávla rukou!

Ako sa vo vnútri herečka naozaj cítila, vie posúdiť len ona sama. Príjemne jej zrejme nebolo, navonok však pôsobila sebavedomo a vyrovnane. Veď nad rozliatym mliekom sa už bedákať nevypláca. A treba uznať aspoň to, že v korčuľovaní na tenkom ľade je Whoopi hotovou majsterkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu