Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Vianočná nádielka sexepílu: Dokonalé telá modeliek v šteklivej bielizni!

Anjelikovia spodnej bielizne dopriali fanúšikom bohatú vianočnú nádielku svojho sexepílu. Zobraziť galériu (6)
Anjelikovia spodnej bielizne dopriali fanúšikom bohatú vianočnú nádielku svojho sexepílu. (Zdroj: Victoria's Secret)

NEW YORK – Niekedy darčekové balenie skrátka netreba! Ak ste sa v nákupnom zhone ešte nestihli naladiť na tú pravú vianočnú atmosféru, možno vám v tom pomôže šteklivé video z dielne istého výrobcu spodnej bielizne. O jeho anjelikoch je totiž dobre známe, že svojimi krivkami v luxusných modeloch nikdy nesklamú. Pozrite na tie supersexi línie!

Umenie zvádzať ovládajú dokonale! Ak si ešte stále lámete hlavu nad tým, čo by si mala vaša polovička rozbaliť pod vianočným stromčekom, na svete sú zábery, ktoré rozhodne stoja za inšpiráciu. Stačí sa pozrieť na najznámejšie modelky sveta, ako ladnými pohybmi dokážu zaujať v totálne minimalistickom „balení“. Odolať sexi postavičke v tom správnom strihu bielizne je totiž pre väčšinu mužov takmer nemožné!

Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Lily Aldridge a Erin Heatherton – to je menný zoznam vychytených manekýnok, ktoré sa dostali do úzkeho výberu pre nakrútenie vianočnej reklamy módnej značky Victoria's Secret. Jedna po druhej prechádzajú miestnosťami pompéznej vily v tých najdráždivejších kúskoch, aké si len dokážete predstaviť. Z takéhoto divadla v podaní vlastnej partnerky by sa zrejme nejednému chlapovi zakrútila hlava!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu